Pınar Kutlar 10.yaşını kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Kutlar 10.yaşını kutladıPınar Kutlar Kalıcı Makyaj Stüdyosu,10.yaşını ünlü manken Özlem Yıldız’ın katıldığı etkinlikle kutladı.

Pınar Kutlar Güzellik Merkezi kuruluşunun 10’uncu yılı nedeniyle İbrahimli şubesinde etkinlik düzenledi. Merkezin yıldönümü kokteylinin ev sahipliğini Pınar Kutlar Güzellik Merkezi’nin kurucusu, güzellik uzmanı Pınar Kutlar yaptı. Davete başarılı ve güzel sunucu Özlem Yıldız ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

Kokteyle katılan davetlilere cilt analizi ve makyaj uygulamaları yapılırken güzellik ile ilgili tüyolar da verildi.

Daha sonra güzellik uzmanı Pınar Kutlar ve ünlü sunucu Özlem Yıldız 10.yıl için özel hazırlanan pastayı birlikte keserek davetlilere ikram etti. Kokteyle katılanlara çekilişle çeşitli hediyeler de verildi.

10.yılı kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını dile getiren güzellik uzmanı Pınar Kutlar,” Bize güvenerek 10 yıldır ayakta tutan dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, teknolojimizi sürekli yenileyerek, kaliteden ödün vermeden ve hiçbir zaman ticari kaygıya düşmeden müşterilerimize hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Bugüne ulaşmamız karşılıklı iyi ilişkilerden kaynaklıdır. Biz onlara değer veriyoruz. Onlar da bizi seçiyorlar. Bence başarımızın en önemli nedeni budur.  ”dedi.

Pınar Kutlar Güzellik Merkezi’nde güzellik uzmanı Pınar Kutlar tarafından kaşlarına kalıcı kaş tekniği ve profesyonel makyaj uygulanan Özlem Yıldız, ”Ben sonuçtan çok memnun kaldım. Kadınlar bu kadar güzel bir merkez olduğu için çok şanslı. Zaten burayı sadece Gaziantep değil, çevre illerden de tercih edenlerin oldukça fazla olduğunu görüyorum. Güzelliğine önem veren kadınlar için Pınar Kutlar’ın doğru tercih olduğunu düşünüyorum “dedi

Güzellik merkezine gelen davetliler de “Buradaki uygulamalardan ve bizlere gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Herkese tavsiye ediyoruz ”diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Pınar Kutlar Güzellik Merkezi’nde, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, protez tırnak, ipek kirpik, porselen makyaj, ağda ve kirpik perması uygulamaları yapılmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pınar Kutlar 10.yaşını kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin