PLASTİK VE KİMYA SANAYİCİLERİ GÜÇBİRLİĞİ YAPTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PLASTİK VE KİMYA SANAYİCİLERİ GÜÇBİRLİĞİ YAPTIGüneydoğu bölgesinin en önemli sektörlerinden birisi olan plastik ve kimyada faaliyet gösteren işadamları, ‘’Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği’’ni kurarak güçbirliği yaptı.

Merkezi Gaziantep’te olacak derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına ise M. Murat Kökoğlu seçildi.

Başkan Yardımcılığına Selçuk Yıldırım ve Serkan Ünverdi’nin getirildiği dernekte, saymanlık görevini Murat Doğan Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri de  SuatAkınal, Emre Nakıboğlu’  Salih Bilecen isimlerinden oluştu.

Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Murat Kökoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, derneğin hayırlı olmasını dileyerek, tüm üyelerine teşekkür etti.

Gaziantep’in plastik ve kimya sektöründe çok önemli bir üretim merkezi olduğunu ifade eden Kökoğlu, ‘’Kurucu üyelerimiz arasında özellikle Gaziantep’te olmak üzere, ‘sektörün enleri’ diye tarif edeceğimiz en büyük kapasitedeki firmalar bulunuyor. Sektörel Kümelenmenin güzel bir örneği olan şehrimizde plastik sektörü dünyadaki üretimin ciddi bir bölümünü yapıyor.

‘’SESİNİ DUYURACAĞIZ’’

Plastik ve kimyanın kapasitesi, üretim ve ihracat gücü, sağladığı istihdam ve katma değer açısından Türkiye’de en önemli sektörler arasında yer aldığını vurgulayan Kökoğlu, bu bölgedeki tüm plastik ve kimya firmalarını kucaklayarak,sektörü geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Kökoğlu, küreselleşen dünyada rekabetin giderek arttığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: ‘’Asıl kuruluş amacımız; firmalarımızı dünya ile entegre hale getirip vizyonlarını daha da ileriye taşımak.  Onların sesini duyurmak. Teknolojik olarak kendilerini yenilemelerine, gelişmelerine ön ayak olmak. Burayı dünyanın bilinen en büyük ve en önemli plastik merkezlerinden birisi haline getirmek.’’

Sektörü daha fazla ön plana çıkaracak faaliyetler yapacaklarını ve projeleri hayata geçireceklerini bildiren Kökoğlu, ticaret heyeti programları düzenleyerek yurtiçinden ve yurtdışından firmaları bir araya getireceklerini, fuarlara katılacaklarını, mesleki ve teknik toplantılar yapacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PLASTİK VE KİMYA SANAYİCİLERİ GÜÇBİRLİĞİ YAPTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin