POLİSGÜCÜ’NE GÜÇLÜ YÖNETİM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POLİSGÜCÜ’NE GÜÇLÜ YÖNETİMHokey branşında son 8 yılın Türkiye şampiyonu olan Polis Gücü Spor Kulübünün yeni yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Kaplan seçildi.

2013 yılı Avrupa şampiyonu olan ve son 8 yılın şampiyonu olan Polis Gücü Spor’un olağan genel kurulu 14 Aralık 2013 Cumartesi günü Polis evinde yapıldı. Türkiye’de son 8 yılda sekiz Türkiye şampiyonluğu alarak dikkatleri üzerine çeken Polis Gücü Spor 2014 yılında yeni hedeflere koşmak için güçlü bir yönetim hedefiyle yola çıkıyor.

2014 yılı içerisinde salon ve açık alan Avrupa şampiyonası için önemli bir süreç olan başkanlık seçimini yüksek bir katılım ile gerçekleştiren Polis Gücü Spor’un başkanlığına Mehmet Kaplan seçildi.

2009 yılından itibaren Polisgücü Spor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Hilmi Tütüncüler görevini tamamlarken, aday olan Mehmet Kaplan tüm delegelerin oyunu alarak başkanlığa seçildi. Tüm delegelerin oyunu alan Kaplan; amaçlarının Gaziantep ve Türkiye’de spora hizmet etmek olduğunu, sporun gençlerin geleceğe kazandırılması anlamında ne ifade ettiğini gayet iyi bildiklerini söyledi.

POLİSGÜCÜ’NE GÜÇLÜ YÖNETİM

Polsevinde düzenlenen olağan genel kurula Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN, İl Emniyet Müdür yardımcıları, Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Ökkeş Özekşi , Hokey İl Temsilcisi katıldı. Yeni yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kaplan olurken, Asbaşkan Fatih Güllüoğlu, Üyeler; Ender Kılıç, İbrahim Halil Açıkgöz, Mesut Acar, Cihan Dağcı, Hanifi Şireci, Yusuf Şahin, Kaya Severoğlu, Mehmet Gülenler, Onur Aykaç, Emre Nakıboğlu, Ö.Faruk Katırcıoğlu, Fahrettin Kaplan, Şevki Bostan, M.Kamil Akkaya, Talip Yaşamalı, Ekrem Algam, Emrah Özdağlı, Hakan Kurt, E.Celal Akarçay olarak belirlendi.

Polisevi’nde yapılan olağan genel kurula katılan ve burada konuşma yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep’te olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Gaziantep’in bu seviyelere gelmesinin tesadüf olmadığını söyledi. Turan; ” Gaziantep sanayisiyle, şehri ve sporuyla sürekli olarak gündemde olan bir şehir. Bu şehir buralara tesadüf eseri gelmedi. Gaziantep bir aile gibi ve ben burada olmaktan çok mutluyum. Polisgücü kulübünün yeni başkanı ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
POLİSGÜCÜ’NE GÜÇLÜ YÖNETİM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin