PRİME MALL’DE MUHTEŞEM AÇILIŞ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PRİME MALL’DE MUHTEŞEM AÇILIŞPrime Mall Gaziantep Antep’in kurtuluşunun 93.yıldönümünde;

Alışveriş Merkezi ana girişlerine Gaziantep savunması kahramanlarından ‘Şehitkamil’ ‘Şahinbey’ ve Gaziantep’in kurtuluş tarihi olan ‘25 Aralık’ ismi muhteşem açılışla verildi!

Mimarisinden gerçekleştirdiği etkinliklere kadar her alanda şehrin yerel ögelerine, dokusuna değer veren Prime Mall Gaziantep; Antep’in kurtuluşunun 93.yıldönümü nedeniyle çok özel ve anlamlı bir değişiklik yaptı , 25 Aralık’ta kutlanan bu tarihi ve anlamlı günden itibaren, artık Prime Mall Gaziantep’in 3 ana kapı girişi şehrin ve kurtuluşun simgesi olan Şahinbey, Şehitkamil ve 25 Aralık isimleri ile anılacak. Bu büyük değişiklik 25 Aralık’ta özel bir açılışla gerçekleşti

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi ve Prime Mall Gaziantep işbirliği ile düzenlenen“Biz,biz olamazdık,25 Aralık olmasaydı” diyerek kurtuluş gününü “Şehit Künyeleri” sergisi açılışı ile gerçekleştirdi. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Vakıf yetkilileri, şehrin ileri gelenleri ve kahraman şehitlerimizin yakınlarının katıldığı bir organizasyon ile  anma töreni yapıldı.

Türkiye Gaziler Vakfı tarafından uzun çabalar sonucu toplanan ve kahraman şehitlerimize ait künyelerin sergilendiği sergi de ilk kez Prime Mall Gaziantep’te Antep halkıyla buluştu. Sergide Ressam Mustafa Bencan’ın Antep Savunması’nı anlatan canlı resim performansı da katılımcıların ilgisini çekti. Asker kıyafeti giyen iki küçük çocuğun Türk Bayrağı açıp protokolü karşılaması herkesi onurlandırdı.

Antep’in savunmasında kahramanca savaşan ve hayatını kaybeden şehitlerimizi bir kez daha ölümsüzleştirdiğimiz ve üç gün boyunca ziyaretçilerimize açık olan bu çok özel etkinlik için tüm bölge halkımızı bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PRİME MALL’DE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin