Primer’e sosyal sorumluluk ödülü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Primer’e sosyal sorumluluk ödülüGaziantep Valiliği tarafından ŞKM’de düzenlenen “Geleceğimize Değer Katanlar” ödül töreninde eğitime katkı sağlayan hayırseverler plaketle onurlandırıldı. Sunuculuğunu Kenan Işık’ın yaptığı ödül töreni büyük ilgi gördü.

İl Özel İdare, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Primer Hastanesi işbirliği ile yürütülen MOBEKAP ( Mobil Eğitim ve Kültür aracı projesi)  dahil birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Primer Hastanesine  “Geleceğimize Değer Katanlar” ödül töreninde, eğitime sağladığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Geçtiğimiz günlerde “Obeziteye karşı yürüyorum” projesine de büyük destek sağlayan Primer Hastanesi yaşamın her alanında gelecek nesillere kucak açmaya devam ediyor. Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, eğitime verdikleri desteklerden dolayı kendilerine layık görülen plaketi Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın elinden aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilal Çeker’e eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek bu tür çalışmaların herkese örnek olması gerektiğini belirttiler.

Bu konuda açıklama yapan Bilal Çeker ‘Eğitim ve Sağlığa katkı yapmaya devam ediyoruz ve bunları kendi öz kaynaklarımızla yapıyoruz, Primer Hastanesi olarak Gaziantep’te yapılan ve şehrimize, ülkemize katkı sağlayan her türlü projede yer almaktan mutluyuz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Primer’e sosyal sorumluluk ödülü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin