Primer ’den 8 Mart dünya kadınlar günü kutlaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Primer ’den 8 Mart dünya kadınlar günü kutlaması8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Primer Hastanesi Başhekim Dr. M. Nihat Okuducu kadın hasta ve hasta yakınlarını karanfillerle karşıladı.  Karanfile karşılanmanın mutluluğunu yaşayan kadınlara Primer hastanesi tarafından ayna da hediye edildi.

Hastaları kapıda karşılayan Primer Hastanesi Başhekim Dr. M. Nihat Okuducu kadınlara ayna ve karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Kadın hastalar sabah hastaneye morali bozuk ve hasta olarak gelmesine rağmen aldıkları karanfil ve aynalarla mutlu oldular.

Başhekim Dr. Nihat Okuducu kadınlarımız bizim için çok önemli, bizleri doğuran, yetiştiren ve büyüten kadınlarımıza uygulanan her türlü şiddeti kınıyoruz. Bu vesile ile hastanemize gelen kadın hastalarımız ve çalışan kadın personellerimizin kadınlar gününü kutluyorum. Hastane olarak moral ve motivasyonu yansıtan ayna ve karanfil vererek bu günün mutluluğunu beraberce yaşadık” dedi.

Kadın hastalar hastanenin bu uygulaması karşısında şaşırdıklarını ifade ederek kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok mutlu olduklarını belirtti. Hastalıklarını bile unuttuklarını söyleyen kadınlar bizlere verilen bir karanfil ve bir ayna değildi. Bizlere verilen şefkat, sevgi ve huzurdu. Bu aynaya baktıkça kendilerini daha iyi hissedeceklerini ifade ettiler.

Primer ’den 8 Mart dünya kadınlar günü kutlaması
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Primer ’den 8 Mart dünya kadınlar günü kutlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin