Primer ’de Kopan Kol Yerine Dikildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Primer ’de Kopan Kol Yerine DikildiÖzel Primer Hastanesi Başhekimi İbrahim Büyükbeşe yaptığı açıklamada sol kolu tamamen kopan bir hastanın kolunun yerine dikilerek fonksiyonel olarak hayata döndürüldüğünü söyledi.

Şanlıurfa’dan Mehmet Alkış adlı kişinin sol kolu tamamen kopmuş olarak Özel Primer Hastanesine gelerek Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan tarafından 10 saat süren başarılı bir operasyon ile hayata döndürüldü. Bu konuda açıklama yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan hastanın kolu Anestezi Uzmanı Dr. Nihat Okuducu yönetimindeki ekip ile birlikte 10 saat süren başarılı bir operasyonla fonksiyonel olarak hayata döndürüldü diyen, Doğan bu tür replantasyon operasyonlarının fonksiyonel olması büyük önem arz etmektedir dedi. Hastanın ameliyat sonrası 20 gününü sorunsuz olarak atlatarak, el bileğini ve parmaklarını hareket ettirdiğini belirten Op. Dr. Mehmet Doğan, hastayı fizik tedaviye yönlendirdiklerini belirtti. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan, mikro cerrahi operasyonlarının özveri ve sabır gerektiren operasyonlar olduğunu vurguladı. Koluna yeniden kavuşan hasta Mehmet Alkış hastane yönetim ve doktorlarına teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Primer ’de Kopan Kol Yerine Dikildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin