PROFESYONELLER BU FUARDA BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PROFESYONELLER BU FUARDA BULUŞUYORDünya Sağlık Turizminin Profesyonelleri 11-13 Haziran’da İstanbul’da Buluşuyor

11-13 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) kapılarını açacak olan İstanbul Medikal Turizm (IMT) Fuarı için çalışmalar süratle devam ediyor. Son yılların en gözde sektörlerinden biri olan Sağlık Turizm’inin dünya genelinde sergilediği gelişmeye paralel olarak, Türkel Fuarcılık A.Ş. tarafından ilk kez organize edilecek fuarda, dünya sağlık turizmi sektörünün kurum ve profesyonelleri biraraya gelecek.

Yurtiçinden ve yurtdışından 10.000 kadar ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar için Ortadoğu ve Balkan Ülkeleri, Afrika Ülkeleri, Rusça konuşan coğrafya ve Türki Cumhuriyet-lerinden gelecek “Alım Heyeti” fuar katılımcıları ile buluşacak. Alım heyeti; Sağlık Bakanlığı yetkilileri, medikal turizm seyahat şirketleri, doktor, aracı kurum, hastane ve klinik sahiplerinden oluşacak.

Fuarda, Türkiye’nin farklı şehirlerinden devlet, özel ve üniversite hastaneleri, termal tesisler, spa ve kaplıcalar, göz, ağız ve diş sağlığı merkezleri, sağlık kuruluşları, sigorta şirketleri, sektörel dernek, kurumlar ve medya organları yer alacak. Fuarda Acıbadem Hastanesi, Medikal Park, LIV Hospital, Medipol, Medicana Hastanesi gibi dev hastanelerin yanı sıra Taraklı Termal gibi termal sağlık tesisleri de şimdiden yerlerini ayırttılar.

PROFESYONELLER BU FUARDA BULUŞUYOR

Fuarla eş zamanlı olarak, alım heyetleriyle ve fuar katılımcılarının “birebir toplantı” (B2B)  lar yapacağı bu organizasyonda,  yerli ve yabancı konuşmacıların yer alacağı konferans panelleri de medikal turizm sektörünü aydınlatacak.

Hasta bakım kalitesi ve organizasyon yönetimi konusunda akredite olmuş sağlık kuruluşu sayısıyla dünyada ikinci sırada yer alırken, termal kaynakları açısından dünyada 7. sırada olan Türkiye,  önemli bir cazibe merkezi oluşturuyor. Türkiye’deki özel hastaneler hem fiziki hem de teknolojik olarak Avrupa standartlarını taşıyor. Ayrıca, termal suları, hem debi ve sıcaklıkları hem de çeşitli fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa’daki termal sulardan daha üstün nitelikler taşımaktadır.

Son 10 yılda Sağlık Turizmi konusunda Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta, coğrafi ve stratejik konumu, iklim ve hizmet kalitesi ile birlikte, 4 saatlik uçuş mesafesindeki, 1.5 milyar insan potansiyeli ile mükemmel bir konumda bulunuyor.

IMT Fuar’nın dikkat çeken noktaları:

  • Profesyonel Hedef Kitle için en doğru organizasyon,
  • Dünya Medikal Turizm sektörünün büyüme hızı en yüksek ülke Türkiye,
  • Türkiye Medikal Turizm’inin başkenti İstanbul,
  • Termal Sağlık ve Kaplıca Merkezlerine ulaşım açısından en uygun kent İstanbul,
  • Yeni ve Potansiyel müşteri adayları ile direkt görüşme ve iletişim kurma imkânı,
  • B2B görüşme programları,
  • Medikal Turizm, Termal Sağlık, Kaplıca, Spa & Wellness Konularında Paneller,
  • Dünya Sağlık Turizm Sektörünün en önemli rol oyuncuları ile aynı organizasyonda olma imkânı,
  • Dünya Sağlık Turizmine dair tüm eğilim ve gelişmelere hakim olma imkânı.

Detaylı bilgi için:

Websitesi: www.imtfuari.com

E-mail: [email protected]

Tel: +90-212-284-2300

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PROFESYONELLER BU FUARDA BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin