PROFOSÖR GÖZALTINA ALINDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PROFOSÖR GÖZALTINA ALINDIBıçak parası ünlü doktorun başını yaktı.

Gaziantep’te hasta Mustafa Kaya’dan 10 bin lira para istediği ileri sürülen Prof. Dr. H.Ü. ile sekreteri Ö.E. polis tarafından gözaltına alındı.

Gaziantep’te yapacağı ameliyat için yasal işlem dışında hasta Mustafa Kaya’dan 10 bin lira para istediği ileri sürülen Prof. Dr. H.Ü. ile sekreteri Ö.E. polis tarafından gözaltına alındı.

Evli ve iki çocuk babası Kalp ve Damar Cerrahisi başarılı doktorun gözaltına alınması gündeme bomba gibi düştü. Başarılı kalp ameliyatları ile anılan Prof. Dr. H.Ü hasta Mustafa Kaya’nın şikayeti üzerine sekreteri Ö.E ile birlikte bugün gözaltına alındı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne giden Mustafa Kaya, hastanede görevli Prof. Dr. H.Ü.’nün kendisinden ameliyat için yasal işlemler dışında 10 bin lira ‘bıçak parası’ istediğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturmada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin seri numaraları aldığı banknotlardan oluşan 10 bin lira ile Prof. Dr. H.Ü.’nün muayenehanesine giden Mustafa Kaya, parayı profesörün sekreteri Ö.E.’ye teslim etti.

Mustafa Kaya’nın parayı vermesinin ardından muayenehaneye operasyon düzenleyen polis, seri numaralı alınan ve fotokopisi çekilen 10 bin liraya el koyarken, Prof. Dr. H.Ü. ile sekreteri Ö.E.’yi gözaltına aldı. Olay hakkında soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PROFOSÖR GÖZALTINA ALINDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin