Rektör Tamer Yılmaz öğrencilerini dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, “HKÜ YDYO” Hazırlık Bölümü Öğrencileri ile “SWOT Analizi” (zayıf – güçlü yönler, fırsatlar, tehditler) yaparak görüş ve önerilerini dinledi.
Fakülte bazında birçok bölümle değerlendirme ve analiz toplantıları yapan Rektör Tamer Yılmaz, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyerek kendilerine çözümün bir parçası olmaları gerektiğini anlattı. Öğrenci aidiyetini artıran bu Toplantıların, öğrenci odaklı bir eğitim öğretimin gereği olarak sürdürüleceğini belirten Yılmaz, bu Toplantılarda öğrencilerden alınan geri dönüşleri kullanacaklarını ve yönetim raporlarında bu görüşlerden faydalanacaklarını söyledi.
Öğrencileri ile her vesileyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapmayı amaç edinen HKÜ Rektörü;, Toplantı ve analizden çıkan sonuçları kullanarak; stratejik yol haritasının yönünü belirlediklerini ve üniversitenin erişmeyi arzu ettiği yere ulaşmasında etkili olacak iç ve dış faktörleri analiz ederek de HKÜ’nün diğer yol haritalarının tasarlanmasını amaçladıklarını belirtti.
Her öğrenciye ayrı ayrı söz vererek onların görüşlerini alan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz; öğrencilerin kendileri ve üniversite hakkında güçlü/zayıf buldukları yönler, fırsatlar ve tehditler ile ilgili değerlendirmelerini dinleyerek “SWOT Analizi” yaptı. Öğrenci görüşlerinden sonra Rektör Yılmaz öğrencilerine; daha başarılı olabilmeleri için nelere dikkat etmeleri gerektiği, neleri yapmaları/yapmamaları gerektiği konularında öğütler verdi. Öğrencilerine her fırsatta yenilikçi ve girişimci olmaları vurgusu yapan Tamer Yılmaz; “Devamlı olarak yeniliklere açık olun, bunun bir diğer adı “eski köye yeni adet getirmek”tir. Siz devamlı yeniliklere açık olun ki daha başarılı olabilesiniz. Girişimci olmaya hayatınızın her evresinde gayret gösterin. Girişimci olan bir birey hayatında mutlaka başarıyı yakalayacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rektör Tamer Yılmaz öğrencilerini dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin