Reşha’dan Öğretmenler günü unutmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reşha’dan Öğretmenler günü unutmadı Özel Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenleri için yemekli bir kutlama programı düzenledi.

Gaziantep’te kurulan ilk Özel Sağlık Meslek Lisesi olan Reşha, Öğretmenler gününü unutmadı.  Dülükbaba içerisinde bulunan Göl Restaurant’ta düzenlenen kutlama programına Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Okul Müdürü, Abdullah Yıldız, Şube sorumlusu Şükrü Toktaş ile okulda görev yapan tüm öğretmenler aileleri ile birlikte katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, düzenledikleri bu anlamlı programdan dolayı Reşha yetkililerine teşekkür ederek, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerimizin kutsal bir görev yaptıklarını belirten Yağcı, “sadece bir gün değil her gün öğretmenlerimizi saygıyla anmalıyız.” Dedi.

Özel Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Şube sorumlusu Şükrü Toktaş ise,  Öğretmenliğin en büyük sanat olduğunu öğretenlerinde en büyük sanatkârlar olduğunu ifade ederek, bu anlamlı günlerinde tüm öğretmenlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Toktaş ayrıca gecenin düzenlemesinde katkılarından dolayı Okul aile birliğine, Baharoğlu Giyim’e ve Onur Turizm’e teşekkür etti.  Oldukça güzel bir atmosferde geçen yemekte tüm öğretmenlere günün anısına özel olarak hazırlanmış gül hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Reşha’dan Öğretmenler günü unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin