ROSTAND İNÖNÜ’YÜ SUSTURDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROSTAND İNÖNÜ’YÜ SUSTURDUSüper Toto Süper Lig’de Gaziantepspor, deplasmanda Beşiktaş ile oynadığı maçta 89.dakikada Rostand’ın golü ile 1 puanı kaptı.

Süper Toto Süper ligde Gaziantepspor, İstanbul İnönü Stadında Beşiktaş  ile karşı karşıya gelirken 53.dakikada on kişi kalmasına rağmen 1 puanı almasını bildi. İlk yarıyı geride tamamlayan ve 53.dakikada 10 kişi kalan Gaziantepspor 89.dakikada Rostand’ın golü ile adete hayat buldu.

İki takımda maça hızlı başlarken, ilk dakikalarda iki takımda gol pozisyonları yakaladı. Mücadele iki ekip arasında orta saha mücadelesi olarak geçerken Beşiktaş ileride Niang’ı buluşturduğu anlarda ciddi ataklar gerçekleştirdi.  Dakikalar 21’i gösterirken sahneye çıkan Fernandes’in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Ersan Gülüm, altıpas ön çizgisine yakın bölgeden kafayı vurdu. Top kale çizgisindeki Ekrem’in müdahalesine karşın ağlarla buluştu ve siyah-beyazlılar 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında gol olmayınca devre Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıda da Beşiktaş’ın üstünlüğü vardı. Ancak maçın kırılma anlarından biri 53’üncü dakikada yaşandı. Bu dakikada Binya, Hilbert’le mücadelesinde yardımcı hakemin de ikazıyla kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarıda özellikle Niang ile ciddi pozisyonlar yakalayan Beşiktaş fırsatları değerlendirmedi.

ROSTAND İNÖNÜ’YÜ SUSTURDU

Dakikalar 89’u gösterirken sonradan oyuna giren Rostand, defansın hatasında da topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor ise puanını 25’e çıkardı. Buna karşın Antep bu sezon deplasmanda oynadığı 11’inci maçta da galibiyet yüzü göremedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROSTAND İNÖNÜ’YÜ SUSTURDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin