Royal Halı, 23 Nisan’da Dünya Çocukları ile Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal Halı, 23 Nisan’da Dünya Çocukları ile BuluştuRoyal Halı, TRT tarafından 1979 yılından bu yana aralıksız olarak sürdürülen ve bu yıl Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde dünya çocukları ile bir araya geldi. Royal Halı’nın Gaziantep Masal Parkı’nda yer alan standını ziyaret eden çocuklar, ebru halıya büyük ilgi gösterdi.

TRT Çocuk Kanalı Koordinatörlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bu yıl Gaziantep’de yapıldı. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adından söz ettiren Royal Halı da Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Bayramı şenliklerinde yerini aldı.

Gaziantep Masal Parkı’nda yer alan Royal Halı standında Türk el sanatlarından Ebru sanatını inovasyon çalışmaları sayesinde halıya uyarlanmasıyla yapılan halılar tanıtıldı. Dünyanın dört bir yanından Gaziantep’e gelen çocuklar, standı ziyaret etti. Ebru halı yapımının gösterildiği standa yoğun ilgi gösteren çocuklara, kendi yaptıkları halılar hediye edildi.

Royal Halı, 23 Nisan’da Dünya Çocukları ile Buluştu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Royal Halı, 23 Nisan’da Dünya Çocukları ile Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin