ROYAL HALI GAZİANTEP SERİ PEŞİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI GAZİANTEP SERİ PEŞİNDEBeko Basketbol liginde istediği sonuçları alamayan Royal Halı Gaziantep, Olin Edirne maçıyla yükselişe geçme planları yapıyor. Royal Halı Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uzer, Olin Edirne maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamak istediklerini ve tüm taraftarları destek için maça beklediklerini söyledi.

FIBA Eurochallenge Kupası B Grubu’nda Rus ekibi Krasnya Krylia takımını normal süresi 71-71 berabere biten maçta 96-89 mağlup eden Royal Halı Basketbol takımı Beko Basketbol liginde son haftalarda aldığı kötü sonuçlara Olin Edirne maçıyla son vermek istiyor. Roya Halı Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uzer; Hafta sonu oynanan FIBA Eurochallenge Kupası B Grubu’nda Rus ekibi Krasnya Krylia takımını 96-89 mağlup ettiklerini belirterek, Olin Edirne maçıyla Beko Basketbol Liginde yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Uzer; hafta sonu oynadığımız maç bizim için çok önemliydi. Maça kötü bir başlangıç yaptık ancak teknik ekip ve oyuncuların müdahalesiyle müthiş bir geri dönüş yaşandı. Daha önce hiçbir Türk takımının yenemediği bir takımı yendiğimiz için de ayrıcı mutluyuz. Bizim için artık önemli olan bu maçı unutup ligde oynayacağımız Olin Edirne maçına yoğunlaşmamız gerekiyor. Ligde istediğimiz sonuçları alamıyoruz, bu moralle kendi sahamızda karşılaşacağımız Olin Edirne maçında farklı bir oyun oynayarak galibiyet serisi yakalamaya çalışacağız. Her maçta olduğu gibi Olin Edirne maçında da taraftar desteğine ihtiyacımız var, Olin Edirne maçı bizim için çok önemli ve bu nedenle taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz.

Beko Basketbol liginde Gaziantep Royal Halı ile Olin Edirne arasında 09 Kasım 2013 tarihinde saat 16.00’da Şahinbey Karataş Spor Salonunda oynanacak.

ROYAL HALI GAZİANTEP SERİ PEŞİNDE
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI GAZİANTEP SERİ PEŞİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin