ROYAL HALI Tam zamanlı üretime geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal, Atlas ve Pierre Cardin Halı, Studio Pandemi sonrası normalleşme sürecinde üretimlerine hız kesmeden devam ediyor…
Royal Halı A.Ş Dünyayı etkisi altına pandemi sürecinde “Çalışanlarımızın sağlığı önceliğimizdir”  ilkesi ile aldığı Covid -19 önlemleri kapsamında tüm sektörler gibi 1 Mayıs itibari ile yarı zamanlı ve evden çalışma sistemine geçmişti.

Üretim tesislerimizde Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Kurulu’nun yönlendirmeleri kapsamında yapılan çalışmalarla ROYAL HALI Türk Standartları Enstitüsü’nden Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı.

1 Haziran itibariyle Türkiye’de normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte Royal Halı A.Ş. de Covid-19’a karşı tüm önlemlerini alarak tam zamanlı çalışma sistemine geçti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Royal Halı A.Ş Genel Müdürü Tansel Tula “Ülkemizde pandemi nedeniyle yaşanan sağlık sorunları ve günlük yaşamımıza etkilerinin azaldığı günlere kavuştuk. Bizler bu süreçte  çalışanlarımızın sağlığı için titizlikle pandemi önlemlerimizi uyguluyor  ve düzenli olarak bu önlemlerimizi geliştiriyoruz. Aldığımız Covid-19 önlemleri  Türk Standartları Enstitüsü tarafından tescil edildi ve kurumumuza “Güvenli Üretim Belgesi” verildi  dedi.

ROYAL HALI Tam zamanlı üretime geçti

Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 15 Haziran itibariyle halı üretimine tam zamanlı olarak çalışmaya devam ettiklerini belirten Tula; yeni koleksiyonların üretimine hız kesmeden devam ettiklerini açıkladı.

Mart ayında Antalya’da bayilerine yönelik yeni koleksiyonlarının tanıtımını yaptıklarını belirten Tula, “Yeni sezonda Royal Halı’nın Picasso, Pera, Nero isimleriyle 3 farklı koleksiyonu, Atlas Halı’nın Frida, Mood, Moderne, Tera isimleriyle 4 farklı koleksiyonu ve Pierre Cardin Halı’nın Orient ve Gaudi isimleriyle 2 farklı koleksiyonu bulunuyor. Kişiye özel halı imkanı sunan Studio markasında amorf kesimleriyle Forme koleksiyonu ve 100 farklı desenden oluşan özgün ve sıra dışı tasarımı koleksiyonu halkın beğenisine sunuldu” dedi.

Yurtdışı pazarına yönelik te detaylı bilgi veren Tansel Tula şunları söyledi;” Royal Halı A.Ş olarak yurtiçinde olduğu kadar yurtdışı pazarında da etkin bir rol oynuyoruz, yaklaşık 26 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Pandemi döneminde sevkiyatlarımız yavaşlasa da asla durma noktasına gelmedi. Şu anda ihracatımız tamamen normale döndü, ihracata yönelik koleksiyonlarımızın üretim ve sevkiyatları tam zamanlı olarak devam ediyor.

Almanya’da düzenlenecek olan 2021 Domotex Hannover Halı Fuarı’nın hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Tula, birbirinden farklı koleksiyonlarla ve yaklaşık 500 farklı desenle fuarda güçlü bir şekilde Türkiye’yi temsil edecekleri bilgisini verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI Tam zamanlı üretime geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin