ROYAL HALI’DA YABANCI ŞOKU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI'DA YABANCI ŞOKU“Başa baş mücadele eden Gaziantep Royal Halı uzatmalarda TED Kolejine 79-86 mağlup oldu.”

Royal Halı Gaziantep BŞB. Basketbol – TED Ankara Koleji maçı sonrasında yaptığı açıklamada iki yabancı oyuncudan memnun olmadığını söyledi.

BEKO Basketbol Liginde ilk kez mücadele eden Royal Halı Gaziantep BŞB. Basketbol Takımı’nın ligde kalma mücadelesi devam ederken son oynanan maçla işi iyice yokuşa sürdü.

Ligin ilk yarısının ortasında göreve gelen Royal Halı Gaziantep BŞB. Basketbol Takımı Antrenörü Cem Akdağ, basına yaptığı açıklamalarda, bu sene tek hedefinin Royal Halı’yı BEKO Basketbol Ligi’nde tutmak olduğunu belirtmişti. Bugün oynan maçın hemen ardından yaptığı açıklamada antrenmansız maça çıkan iki yabancıdan memnun olmadığını belirtmesi takım içinde ve yönetimde disiplin konusunda bazı sıkıntılar mı var? sorusunu akıllara getirdi.

ROYAL HALI'DA YABANCI ŞOKU

Akdağ maç sonrası basına yaptığı açıklamada “Yabancıların performansından memnun değilim. Dorsey’i bir tarafa koyacak olursak, yabancı oyunculardan bir tanesi çocuğunun, bir tanesi de nişanlısının ameliyatını mazeret göstererek maçtan bir gün önce geldiler ve hiç antrenman yapmadan sahaya çıktılar. Yunus aynı şekilde sakat olması nedeniyle bizimle antrenmanlara çıkamadı. Bu kadar eksik kadroyla özellikle savunmada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ancak hücum bölgesinde bireysel performansların yeterli olmaması nedeniyle istediğimiz skoru elde edemedik. TED Ankara hem içeride, hem de dışarıda iyi oynayan bir ekip. Çok iyi hocaları var, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI’DA YABANCI ŞOKU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin