ROYAL HALI’DAN “ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI'DAN "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE"“ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ” GAZİANTEP’TE 24.ANAOKULUNUN AÇILIŞINI ROYAL HALI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Royal Halı’nın yapımını üstlendiği “Çocuklar Gülsün Diye Royal Halı Anaokulu” 25 Eylül 2014 Perşembe günü Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Gülben Ergen’in kurucusu ve Başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.  Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya ve Soma’da açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 24. okulunun açılışını 25 Eylül Perşembe günü Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdi.

“Çocuklar Gülsün Diye – Royal Halı” anaokulu açılış törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Belediye Başkanı Fatma Şahin, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen ve devlet protokolü katıldı.

Halı sektörünün öncü firmalarından biri olan ve özellikle sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekle de adından söz ettiren Royal Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu da törende yaptığı konuşmada eğitimin öncelikli konuları arasında ilk sırada olduğunu belirterek şunları söyledi;

ROYAL HALI'DAN "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE"“Royal Halı olarak ticari faaliyetlerimizin yanı sıra önceliklerimiz arasında eğitim yer alıyor. Bu anlamda kurulduğumuz yıldan bu yana eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaya gayret gösterdik. Günümüzde, gittikçe ihtiyaç haline gelen anaokulları, çocukların gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne Royal Halı olarak destek vermekten büyük onur duyuyoruz. Ülkemiz ve toplumumuz için böylesine hayırlı işlere vesile olan Çocuklar Gülsün Diye Derneği Kurucusu ve Başkanı Sayın Gülben Ergen’e de teşekkürlerimi iletiyorum.”

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu’nun ardından konuşmasını gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen ise;

“Okul öncesi eğitim lüks değil, şart ve gereklidir. Bu da hayatın temel taşıdır… Çocuklar Gülsün Diye çıktığımız bu yolda 24. anaokulunu Gaziantep’te açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğa destek oldukları için Royal Halı Yönetimine teşekkür ediyor, anaokulumuzu da Gaziantepli annelerimize emanet ediyorum,“ dedi.

Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak.

Okulun inşaatının yanı sıra oyun parkı da Royal Halı tarafından yapılan Çocuklar Gülsün Diye-Royal Halı Anaokulu’nun iç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

ROYAL HALI'DAN "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI’DAN “ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin