Royal yönetiminden Şiran’a ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal yönetiminden Şiran’a ziyaretFIBA Eurochallenge Kupasında üçüncülük başarısı gösteren Royal Halı Gaziantep Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret etti.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, FIBA Eurochallenge Kupasında üçüncü olarak Türkiye’yi ve Gaziantep’i başarı ile temsil eden Royal Halı Gaziantep Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eurochallenge Kupasındaki gösterilen başarıdan dolayı da tebrik eden Şiran,”Elde ettiğiniz başarılardan ötürü bütün ekibi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edersiniz” dedi.

İl Müdürü Şiran yaptığı konuşmada “Bu kadar kısa bir sürede Avrupa’da elde edilen başarı gerçekten küçümsenemez. Burada bir ekip işi var. Bu konuda Royal Halı Gaziantep Yönetim Kuruluna teşekkür ederken, başarılarının da devamını diliyorum. Elde ettikleri başarılı sonuçlarla hem ülkemizin hem de kentimizin tanıtımına büyük katkıda bulunuyorlar. İnşallah bu başarılı süreç ilerleyen günlerde daha da güzel sonuçları elde etmelerini sağlayacaktır.” dedi

Royal Halı Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uzer’de hem ligde hem de Avrupa’da alınan başarıların tesadüf olmadığını belirterek “Önümüzdeki yıllarda el ele vererek daha büyük başarıları elde etmek istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Royal yönetiminden Şiran’a ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin