Hayri Kamalı, “Güç zehirlenmesi yaşayanlara inat kazanacağız”

featured
Hayri Kamalı, "Güç zehirlenmesi yaşayanlara inat kazanacağız"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayri Kamalı, “Güç zehirlenmesi yaşayanlara inat kazanacağız”

Saadet Partisi Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Hayri Kamalı, “Güç zehirlenmesi yaşayanlara inat kazanacağız” diyerek imkanların hoyratça kullanıldığını, güç zehirlenmesi yaşayanların hakkaniyet olmadan, eşit şartlarda seçimlere gidilmediğini göz ardı ettiklerini bbelirtti.

Kamalı, “Biz Saadet Partisi olarak, yerel seçim sürecinde etkin bir rol oynamayı hedefliyoruz” ifadeleriyle Milli Görüş Belediyeciliğinin geçmişten günümüze temel prensiplerle örnek olduğunu, iktidarın belediyeciliği Milli Görüşten öğrendiğini ancak yanlışa saptığını söyledi.

“HZ. ÖMER’İN ADALET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIZ”

Kamalı açıklamasında: “Gaziantep ayağa kalktığı takdirde yanlış yapanlardan kamunun malını yanlış kullananlardan mutlaka hesap sorulacak, Şehitkamil’in yüzü gülecektir. Elbette her seçim önemlidir ve bu anlamda tarihi bir seçim de 31 Mart’ta yapılacaktır. Çünkü bu seçimde biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye’nin yolunu istikametini belirleyeceğiz. Ben Şehitkamil Belediye Başkan Adayı siz söz veriyorm. Herkese kapımız açık olacak. Dürüstlük ilkemiz olacak, elmize geçen gücü yanlış kullanmayacağız, sizin malınızı çar çur etmeyeceğiz, israftan kaçınacağız, yaşanabilir Şehitkamil’i size Saadetle sunacağız. Gaziantep’te artık değişim zamanı” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayri Kamalı, “Güç zehirlenmesi yaşayanlara inat kazanacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin