Sağlık Çalışanlarına gıda desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyayı saran Koronavirüs’ün Türkiye’ye gelmesi ile beraber, büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarına destek amaçlı pek çok çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Özler Döner tarafından Ankara’daki sağlık çalışanlarına döner dağıtıldı. Özel olarak hijyen kurallarına uygun hazırlanan dönerler el değmeden paketlenerek, ultraviyole ışınları ile korunarak yine aynı titizlikle sağlık çalışanlarına teslim ediliyor.

Yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları bu mücadelede büyük önem taşıyor. Yaşanan bu kritik süreçte sağlık çalışanlarının iyi beslenmesi de bir o kadar önemli. Buna değinen Özler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ERCAN: “Şimdiye kadar zor günleri birlikte geride bıraktık. İçinde bulunduğumuz zor süreci de birlikte atlatacağız. Evinden ve ailesinden uzakta kalan, gece gündüz demeden çalışan, fedakar ve bir o kadar özverili kahraman sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlara yanlarında olduğumuzu göstermek için ikramlarımızı sunduk. Şu ana dek 500 sağlık çalışanımıza ulaştık. Destek vermeye de devam edeceğiz, biz birlikte güçlüyüz” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık Çalışanlarına gıda desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin