SAĞLIK CAMİASI ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAĞLIK CAMİASI ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞACAKNARKOZ SAĞLIK DERGİSİ TARAFINDAN, “1.SAĞLIK ÖDÜLLERİ TÖRENİ” DÜZENLENECEK.

GAZİANTEP’TE SAĞLIK ALANINDA İLK DEFA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ÖDÜL TÖRENİNDE, SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN YANI SIRA, SAĞLIK HİZMETLERİNİN GELİŞMESİNE KATKI SUNAN KİŞİ VE KURUMLARA DA BAŞARI ÖDÜLLERİ VERİLECEK.

Gaziantep’in ilk sağlık dergisi ‘Narkoz’, şehirde bir ilki gerçekleştirerek sağlık emekçilerine ve gönüllülerine yönelik “1. Sağlık Ödülleri Töreni” düzenleyecek.

Narkoz Sağlık Dergisi İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya, Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan ödül töreniyle ile ilgili yaptığı açıklamada, 2014 yılının başarılı sağlık çalışanlarını ve sektöre katkı sunan kişi ve kurumları sağlık yayın grupları adına  ödüllendireceklerini ifade etti.

Geleneksel hale getirilmesi düşünülen  Narkoz Sağlık Dergisi, Sağlık Ödülleri Töreninin  birincisinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonunda 10 Aralık Perşembe günü saat 18.00’de yapılacağını  anımsatan Sırakaya, törende 18 farklı kategoride, 18 farklı kişi ve kuruma ödül verileceğini dile getirdi.

Gaziantep’te ve bölgede sağlık çalışanlarına yönelik böylesi bir etkinliğin şu ana kadar hiç yapılmamış olduğunu vurgulayan  Sırakaya,” İlk kez düzenlenecek olan bu organizasyonla, alanında başarılı işlere imza atmış  sağlık çalışanlarına ve sektöre destek veren gönüllülere minnettarlıklarının  bir nişanesi olarak ödül takdim edeceklerini” söyledi.

Gaziantep ve bölgede bulunan tüm sağlık camiası görevlilerini bu özel geceye davet eden Narkoz Sağlık Dergisi sahibi Sırakaya, ödüllerin belirlenmesinde sağlık örgütlerinin ve kurumlarının  görüşlerine başvurulduğunu sözlerine ekledi.

SAĞLIK CAMİASI ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞACAK

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAĞLIK CAMİASI ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin