Sağlık-Sen Şube Başkanı Arayıcı’nın açığa alınması şok etkisi yarattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı’nın FETÖ/PDY Terör örgütü yapılanması kapsamında bugün Sağlık Bakanlığı tarafından açığa alındığı öğrenildi.

Arayıcı’nın açığa alınması Gaziantep’te şok etkisi yarattı. Şehrin önde gelenleri bu karara karşı çıksa da Arayıcı’nın görevden alınmasını önleyemedikleri gelen bilgiler arasında.

Apar topar Ankara’ya giden Arayıcı’nın Sağlık- Sen Şube Başkanlığı görevinden alınacağı da iddia edildi. Sağlık Bakanlığı bugün aralarında Arayıcı’nın da olduğu yaklaşık 30 personelini FETÖ/PDY kapsamında açığa aldı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te 111 Sağlık Çalışanının açığa alınmasının sağlık hizmetinde herhangi bir aksamaya neden olmayacağı yönünde açıklama yapmıştı.

Arayıcı, 5 gün önce basına yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

” Açığa alınan personelin yerine hemen görevlendirme yapılmış, hizmetin aksamasına izin verilmemiştir. Hatta sağlık personeli darbe girişimi sonrası daha fazla özveriyle çalışmakta, sağlık hizmeti eskisinden daha güzel bir şekilde sunulmaktadır. Paralel yapıya ait olduğu gerekçesiyle el konulan sağlık tesislerinin 2-3 gün gibi kısa sürede kamu hastanesi olarak hizmet vermeye başlaması, sağlıkta işlerin ne kadar iyi gittiğinin, sistemin nasıl çalıştığının göstergesidir. Son günlerde sağlıkla ilgili bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin açığa alınmalar dolayısıyla sağlık personelinin huzursuz olduğu, hizmette aksama yaşandığı şeklindeki açıklamalarının gerçekle bağdaşmadığını aktaran Mehmet Ali Arayıcı, bu tür açıklamaların art niyetli olduğunu ve kimsenin bunlara itibar etmemesi gerektiğini kaydetti”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık-Sen Şube Başkanı Arayıcı’nın açığa alınması şok etkisi yarattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin