“SAĞLIK YÖNETİCİSİNİN GÜNDEMİ” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"SAĞLIK YÖNETİCİSİNİN GÜNDEMİ" SEMİNERİ DÜZENLENDİMerkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) ev sahipliğinde, Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği (SASDER) tarafından Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Toplantı Salonu’nda “Sağlık Yöneticisinin Gündemi” konulu panel düzenlendi.

Panelin açılış konuşmasını yapan ASİD Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ASİD Yönetim Kurulu adına tüm konuşmacı ve katılımcılara teşekkür eden Dr. Yıldırım, “Bu tür organizasyonlarda paylaşılacak bilgiler sağlık kuruluşlarının geleceği için hayati önem taşıyor. Şu anda nerede olduğumuz ve gelecekte nasıl bir yol izlememiz gerektiği konularında paylaşımda bulunarak doğru hedefler belirleyebiliriz. Böyle bir toplantıyı Gaziantep’te düzenlediklerinden dolayı SASDER’e teşekkür ediyorum” dedi.

SASDER Başkanı Dr. Melih Bulut ise bu organizasyonu 3 yıldır planlandıklarını kaydederek, “İlk toplantımızın Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde yapılmasından dolayı çok mutluyum. Gaziantep’teki katılımcılarımızın heyecanlarından dolayı çok memnunum. Güzel bir panel gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
İki oturum şeklinde gerçekleşen panelin “Gündemden Başlıklar”dan oluşan birinci oturum Dr. Baki İtez başkanlığında yapıldı. Dr. Melih Bulut “Hastanelerde Kriz Yönetimi”, Dr. Murat Kaya “Sağlıkta İnovasyon”, Dr. Murat Fırat “Sağlık Kurumlarında İş Sağlığı ve Güvenliği”, Dr. Ömer Güzel “Sağlıkta İnsan Gücünün Verimli Kullanımı” konularında bilgiler verdi.

"SAĞLIK YÖNETİCİSİNİN GÜNDEMİ" SEMİNERİ DÜZENLENDİ

"SAĞLIK YÖNETİCİSİNİN GÜNDEMİ" SEMİNERİ DÜZENLENDİDr. Sermet Gün Erdem’in başkanlı ğını yaptığı “Kurumsal Paydaşlar ve Uygulamalar” konulu ikinci oturumda ise Dr. Ömer Faruk Erbay “Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler ve Ayakta Tedavi Kurumları Yönetmelikleri”, Dr. Cengiz Konuksal “SGK Özel Sağlık Kurumlar ı Sözleşmeleri”, Elvan Atalay “Özel Sağlık Sigorta Süreçleri” ile ilgili bilgiler paylaştı.

Soruların yanıtlanması ile sona eren panele SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, İl Sağlık Müdür Yardımcıs ı Dr. Özgül Balık ve çok sayıda sağlık yöneticisi katıldı.

Panelin sonunda ASİD Yönetim Kurulu tarafından panelistlere armağan takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SAĞLIK YÖNETİCİSİNİN GÜNDEMİ” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin