SAĞLIKSIZ MAÇ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAĞLIKSIZ MAÇ!Türkiye Bayanlar İkinci liginde mücadele eden Gaziantep Fıstıkspor ve Gazikentspor bayan futbol takımı oyuncuları müsabakalarında bayan sağlık görevlisi ve ambulans istiyor.

Türkiye Bayanlar İkinci Liginde mücadele eden Gaziantep’in iki bayan takımı ligde harikalar yaratmaya devam ederken müsabakalarda sağlık anlamında ciddi sıkıntılar yaşanmaya devam ediyor. Özellikle çoğu maçta ambulans olmaması ve bayanların maçlarında sürekli olarak erkek sağlık görevlisi gönderilmesi bayan futbolcu ve yöneticileri rahatsız ediyor.

Türkiye Bayanlar İkinci Liginde açık ara önde olan ve Play-Of maçlarını garantileyen Gaziantep Fıstıkspor bayan futbol takımı ile ikinci sırada bulunan Gazikent Bayan Futbol Takımı oyuncuları maçlarının resmi ikinci lig müsabakası olmasına rağmen özellikle sağlık alanında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söyleyerek, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alınmasını istediler. Özellikle ambulans ve sağlık görevlisi konusunda ciddi problemler yaşadıklarını belirten bayan futbolcular, görevlendirilen sağlık görevlisinin sürekli erkek olmasına bir anlam veremediklerini, bu konuyu sürekli olarak gündeme getirmelerine rağmen ısrarla erkek sağlık görevlisini gönderilmesi nedeniyle maç içinde sakatlanmamak için dua ettiklerini ve rahat hareket edemediklerini söylediler.

İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde yapılan girişimler neticesinde ambulansın hafta sonu müsabalar boyunca stadda kalmasının mümküm olmadığı cevabını alan yetkililer ise maçlarda çok sıkıntılı anların yaşandığını, bunun  bir futbol maçı olduğunu ve olası bir sakatlanmada saniyelerin bile önemli olduğunu vurgulayarak yetkililerin konuyla ilgili bir an önce çözüm bulması gerektiğini söylediler.

SAĞLIKSIZ MAÇ!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAĞLIKSIZ MAÇ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin