Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil’e yeniden aday

featured
Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil'e yeniden aday
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil’e yeniden aday

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı olarak Rıdvan Fadıloğlu’nun ismini açıkladı. “Hazırız ve kararlıyız” mesajı veren Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Vatandaşımızın, mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Gaziantep İlçe Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Büyük coşkunun yaşandığı aday tanıtım toplantısına, yoğun katılım oldu.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı olarak Rıdvan Fadıloğlu ismi açıklandı. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın duyurduğu karar sonrası salonda büyük sevinç yaşandı.

HAZIRIZ VE KARARLIYIZ

Adaylığının açıklanmasının hemen ardından değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı gösterildim. Bu göreve yeniden layık görülmem, benim için büyük bir onur kaynağı oldu. Sorumluluğun farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin güvenine layık olmak adına ekip arkadaşlarımla birlikte azimle çalışacağız. Hazırız ve kararlıyız. Gaziantep bizim, Şehitkamil bizim, hepimizin. Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Şehitkamil bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Vatandaşımızın, mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdüreceğiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim gününe kadar çalmadık kapı, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, AK Parti teşkilatımıza ve tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil'e yeniden aday

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil’e yeniden aday

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin