ŞAHİN “10 AĞUSTOS’TA SINAVIMIZ VAR” DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN “10 AĞUSTOS’TA SINAVIMIZ VAR” DEDİ Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve AK Parti İl Başkanlığı’nın organizasyonun da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Şahin,  “ 10 Ağustos’ta büyük bir sınavımız var” dedi.

Gaziantep AK Parti Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimler öncesinde düzenlenen iftar yemeğinde birlik beraberlik mesajı verdi.

Şahin, “Ekmeğimizi suyumuzu paylaşıyoruz fakat en önemlisi sevgimizi ve de kardeşliğimizi büyütüyoruz. Makamımız ne olursa olsun, ismimizin önünde ne yazarsa yazsın asıl önemli olan bu ailenin bir mensubu olmak. Bu büyük ailenin 10 Ağustos’ta büyük bir sınavı var. Her bitiş bir başlangıçtır. Yine millet kendi başkanını kendi cumhurbaşkanını kendi elleriyle seçecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Çankaya Köşkü’ne çıkacağını belirten Şahin, şunları söyledi;

“RAMAZAN’IN BEREKETİ SANDIĞA YANSIYACAK”

“Bu seçim, herhangi bir seçim değil. 91 yıllık cumhuriyet tarihimizde köşk seçimleri her zaman çok sancılı olmuştur. Biz milletvekili arkadaşlarımızla 367 kaosunu yaşadık ve bu kaostan çıkmak için yine millete gittik. 10 Ağustos’ta bir seçim yapacağız. Bu seçim daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük isteyenlerle, daha fazla refah isteyenlerle, daha fazla kalkınma isteyenlerle, oligarşiyi isteyen korku rejiminin devamını isteyen, devleti büyük tutup milleti küçük tutmaya çalışanların seçimi olacak. Bu yüzden biz dimdik özgürlüğün, demokrasinin, kalkınmanın arkasında duracağız ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak bu seçim kampanyasını başlatacağız. Bugün bu sofra ve mübarek günümüz bu kampanyanın başlangıcı olacak. Ramazanın bereketi sandığa yansıyacak ve bu bereket sandığı patlatıp Ankara’da yeni bir destan yazacağımıza inanıyorum.”

ŞAHİN “10 AĞUSTOS’TA SINAVIMIZ VAR” DEDİ“GAZİANTEP’E GÜVENİYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik 2010 yılı referandumunun yine bir Ramazan ayına denk geldiğini hatırlatarak, “Biliyorsunuz o 26 maddelik anayasa referandumuz eski Türkiye’yi yeni Türkiye yapacak kilometre taşının en önemlisiydi. Boykot ve şer ittifaklarına rağmen halkımız oyunu yeni Türkiye’den yana kullandı. Bugün yine bir Ramazan ayındayız, sıcaklara rağmen sayın başbakanımız yine yollarda ve bizlerde millet memleket davası için yollardayız. Ben şuna inanıyorum, Gaziantep son seçimlerde almış olduğu oy oranı AK Partinin bütün Türkiye genelinde almış olduğu oy oranından 10 puan daha fazla bir oy oranına sahip olmuştur. Türkiye ortalaması ne olursa olsun Gaziantepli hemşerilerim cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de üzerine düşen görevi yerine getirecek ve Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir oy oranına sahip olacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne taşıyacaktır. Bu konuda Gaziantep’e güveniyoruz. 2010 referandum da CHP ve MHP birleştiler.  BDP boykot kararı vererek ittifak kurdular. Bugün yine çatı adayı diyerek ittifak yapıyorlar Bizde ittifak yaparak seçime gireceğiz ama biz halkımızla ittifak edeceğiz. Biliyorsunuz o 26 maddelik anayasa referandumuz eski Türkiye’yi yeni Türkiye yapacak kilometre taşının en önemlisiydi. Boykot ve şer ittifaklarına rağmen halkımız oyunu yeni Türkiye’den yana kullandı..” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de, 10 Ağustos’ta vatandaşların önemli bir seçim yapacağını anımsattı. Uzer, “İlk defa halkımız cumhurbaşkanını kendisi seçecek, bundan dolayı bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Bugün de İnşallah bu çalışmalarımızın açılışını yapıyoruz. Bundan önceki seçimlerde hepimiz özverili bir şekilde çalıştık ve partimizin bayrağını her zaman en üst seviye de tuttuk. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de çalışıp her zamanki gibi başarılı olacağımıza inanıyorum. Daha önce almış olduğumuz oy oranını geçerek başarılı bir şekilde bu seçimden de çıkacağız” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve belediye başkanları, daha sonra Başbakan Erdoğan’ın siyah-beyaz resminin bulunduğu tabloyu imzaladı.

Yemeğin sonunda İş adamı ve DYP kurucularından Hakkı Kılıç ve eşi Songül Kılıç AK Partiye geçti. AK Partiye geçen Kılıç ailesinin rozetini Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik taktı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN “10 AĞUSTOS’TA SINAVIMIZ VAR” DEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin