ŞAHİN, “BİZ TAKIM OYUNCUSUYUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ŞAHİN, “BİZ TAKIM OYUNCUSUYUZ”Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Gaziantep AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin kabine değişikliğinin ardından Gaziantep’e gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin temel atma töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahin, kabine değişikliğiyle ilgili takım oyuncusu olduklarını ve millete hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirilen Ayşenur İslam’ı yakından tanıdığı ve aldığı bayrağı ileriye taşıyacak bir isim olduğunu belirterek,

BU MAKAMLAR MİLLETİN MAKAMI
“Biz sizlerle belli 10-12 yıldan beri alandayız. Partiyi kurarken sayın Başbakan’ımızın liderliğinde bu takımın oyuncusu olmak, bu takımın içinde olmak ve millete hizmet etmek çok önemliydi. O anlayışla yola çıktık. Ben bir faninin yaşayabileceği bütün makamları şerefim ve itibarımla yaptım. Bu şehrin ve bu ülkenin bütün yetiminin, yoksulunun, yaşlısının bütün mağdurunun, hastasının, yolda kalmışın yaşamına dokunacak şekilde arkadaşlarımla büyük gayret gösterdim. Dolayısıyla bu makamlar milletin makamı. Biz, takım oyuncusuyuz, bir maraton koşucusuyuz. Ben yarın Sakarya milletvekilimize bayrağı teslim edeceğim. O, aldığı yerden çok daha ileriye götüreceği inancım tamdır. İnşallah, bugün ben Gaziantep’in ilk kadın büyükşehir belediye başkan olarak huzurlarınızdayım. Ayşenur İslam hanımefendiyi çok yakinen tanıyorum. Milletvekili olmasında da Genel Merkez Kadın Kolları Başkanıyken çok ciddi yardımcı oldum. Bu bakımdan benim kardeşim, doğru bir isim ve inanıyorum ki; bu bakanlık çok önemli bir bakanlık, çok insani ve çok vicdani bir bakanlık. Biz bakanlığın kurumsal kapasitesini idari ve mali olarak güçlendirdik. Çok genç ve çok güçlü bir bakanlığımız var. Onun liderliğinde çok daha ileriye gidecektir. Bende onun bire bir yardımcısı olacağım. Biz takım oyuncusuyuz” dedi.

ŞAHİN, “BİZ TAKIM OYUNCUSUYUZ”
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, “BİZ TAKIM OYUNCUSUYUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin