Şahin, Geneyik Güneyşehir’in altyapısı için düğmeye bastı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi Gaziantep ayağının ilk etap kura çekilişleri sonrası Büyükşehir tarafından yapılacak teknik altyapı için Günyşehir Genyik’te incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi Gaziantep bölümünün kurası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından çekildi. 1900 konutun ilk etap çekilişi sonrası kollarını sıvayan Büyükşehir Belediyesi, bölgede altyapı ve şehircilik adına yapılacak bütün projeler için teknik çalışmaları başlatıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve teknik ekibi sosyal konutların yapılması planlandığı Güneyşehir Geneyik bölgesinde incelemelerde bulundu.

ŞAHİN: GÜNEYŞEHİR’DE ŞEHİRCİLİK ADINA HERŞEY YAPILACAK

Teknik ekibiyle inceleme sonrası açıklamada bulunan Başkan Fatma Şahin, kura çekimi sonrası hemen işe koyulduklarını belirterek, “TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin teknik ekiplerinin çalışmasıyla buraya çok güzel bir şehir kuruluyor. Kuzeyde nasıl bir Kuzeyşehir kurulduysa buraya da kurulacak. Bugün burada olmamızın nedeni Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) altyapı, imar bölümümüz buranın teknik yönden çalışmasını yürütüyor. TOKİ’nin ihalesi tamamlanır tamamlanmaz şehircilik adına Güneyşehir’de gereken her şeyi yapacağız. Çıkanlara hayırlı olsun, çıkmayanlar üzülmesin Kuzeyşehir gibi etap etap yapılacak burası. Güzel bir alan ve halkımız için böyle güzel alanları genişleteceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin, Geneyik Güneyşehir’in altyapısı için düğmeye bastı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin