ŞAHİN, İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN, İLÇELERİ ZİYARET ETTİAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’in Araban, Yavuzeli ve Oğuzeli ilçelerini ziyaret ederek, belediyeler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların sorunlarını dinledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’in Araban, Yavuzeli ve Oğuzeli ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla iftar yemeği yedi ve ilçelerin sorunlarını dinledi. Fatma Şahin; Gaziantep’in ilçelerine hizmetlerin her gün artarak devam ettiğini, Araban, Yavuzeli ve Oğuzeli ilçelerinin yapılan hizmetlerden daha iyisine layık olduklarını söyledi. Şahin; “ Hepimiz görevimizi daha iyi yaptığımız sürece yapılan bu hizmetler artarak devam edecek. Biliyorsunuz şu an ramazan nedeniyle parlamento tatil ve bizde milletvekili arkadaşlarımız ile teşkilatımız ile birlikte gelip 1 yılın değerlendirmesini yapıyoruz. Yaptıklarımızı görüyoruz, yapacaklarımızı ve yapmamız gerekenleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

SORUN YAŞAYANLARLA, ÇÖZECEK OLANLARI BİR ARAYA GETİRDİK

Sorun yaşayanlarla, sorunu çözecek olanları aynı salonda bir araya getirelim istedik. Bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürümüz, Sağlık Müdürümüz, Tedaş Müdürümüz hep beraber aranızdayız. Türkiye artık gündemi belirlenen bir ülke olmaktan çıkıp, gündemi belirleyen bir ülke haline gelmiştir. Bu ülkenin kaynaklarını bu ülkenin insanlarına harcayabilmek çok önemliydi, önce hepimizin bildiği gibi kara delikler kapatılmaya başlandı, havuzlar dolmaya başladı ve halkımız refah seviyesi yükseltilmeye başlandı.  Dünyadaki büyük ekonomik krizlere rağmen şu an dünyanın en hızlı gelişen ilk 3 ülkesi içerisindeyiz. Başbakanımızın liderliğinde güçlü bir takım, güçlü bir parlamento, güçlü bir teşkilat bütün değerlerin en az 3 kat büyümesini sağladı. Ekonomik kalkınmanın yanında ihtiyacımız olan şey ileri demokrasi ve hukuk devleti olmak dedik ve bir taraftan da yasakları kaldırıp insan hakları ve demokratikleşme yolunda önemli adımlar attık.

HALKIMIZIN EMANETİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Yavuzeli için bir Toplum Merkezi inşası planladık ve Belediye Başkanımız ile görüşüp yerini ayarladık, inşallah ihale aşamasını hızlandırarak bu tesisi en kısa zamanda Yavuzeli ilçemize kazandıracağız. Biz Şahinbey’de, Şehitkamil’de ne varsa Yavuzeli’nde, Arabanda ve Gaziantep’in diğer bütün ilçelerinde de aynısı olsun istiyoruz, Yavuzeli’nde yaşayan halkımızın, kardeşimizin, çocuklarımızın gençlerimizin hiçbir eksiği olmasın istiyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sizlerin bize vermiş olduğu bu emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Gönlünüz rahat olsun Allahın izniyle siz arkamızda olduğunuz zaman biz zaferden zafere koşup dünyanın en gelişmiş ülkelerinin yakaladığı çıtayı yakalayacağız. O yüzden bugün yanınızdayız ve 1 yıllık değerlendirmede sizlerin taleplerini de dinlemek ve sizlerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek Ankara’da bunun takipçisi olmak için buraya geldik.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in bir abla gibi, bacı gibi en yakınlarında olduğunu sıkıntı ve problem çözme konusunda sürekli olarak kapısını çaldıklarını ve bugüne kadar hiç boş dönmediklerini belirterek Fatma Şahin’e teşekkür etti. Öztekin; “ Bütün vekillerimiz hem Oğuzeli hem de diğer ilçelerimizle alakalı gecelerini gündüzlerine katarak birbirleriyle hizmette yarış yapıyorlar. Bir çok vilayetlerde belki bu birliği, beraberliği bulma şansımız yoktur. Ama Gaziantep’imiz bu konuda çok şanslı. Bakanımızla vekillerimizle hep beraber bir uyum içerisinde bir ahenk içerisinde bir diyalog içerisinde çalışıyoruz. Hepimizin gayesi hizmet etmek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin