Şahin Nizip’te çalıştaya katıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahin Nizip'te çalıştaya katıldıGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve çalışma ekibi, Nizip’i ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceldi ve yapacağı projeleri anlattı.

İlçe sorunlarının masaya yatırıldığı çalıştaya katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan dan bir takım bilgiler aldı.

UZER, ÖNÜMÜZDE ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİM VAR

Çalıştaya da söz alan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili “Bizler gayretli bir şekilde birlik beraberlik içerisinde hem Nizip’imize hem Gaziantep’imize hem de ülkemize hizmet yapmaya sizler destek verdiğiniz müddetçe devam edeceğiz. Ülkemiz için bölgemiz için çok önemli bir seçim var.  İlk defa sizler bu ülkenin Cumhurbaşkanını seçeceksiniz bu noktada da bizler arada yoğuz. Hiç bir milletvekili adayı yok, belediye başkanı adayı yok sizler bu seçimde direk Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la yüz yüze geleceksiniz. Ben bu seçimde de Nizip’in her seçimde olduğu gibi başbakanımıza da Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük bir destek vereceğine inanıyorum. Sizlere güveniyoruz. İnşallah Nizip’ten de hayırlı bir netice alacağız diye düşünüyorum” dedi.

SARI, İNSANLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le birlikte sorunların üstesinden daha kolay geleceklerini belirten AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı, “Bakanımızın, Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte bir ilki gerçekleştiriyoruz. Gaziantep büyükşehir belediyesinin ilçelerde yapmış olduğu hizmetlerin, koordinasyon ve çalışması için bu tür toplantılar tertip ediyoruz. İnşallah bir ilk ama bir son olmayacak. Her yıl mutaf bir şekilde devam edecek bu toplantılar. İlçelerimizdeki ve Gaziantep’te yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini artırmak, standardını daha yükseltmek içinde el birliği içerisinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarımızla bu sorunların altından kalkabileceğimize inanıyorum” diye ifade etti.

Şahin Nizip'te çalıştaya katıldıŞAHİN, HALKIMIZIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ

Nizip’in öneminden bahseden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Nizip bizim için herhangi bir ilçe değil Nizip’e olan muhabbetimiz, Nizip’e olan sevdamız Niziplilere olan gönül bağımız bambaşka. Bütün başkanlarımın yanımda yeri çok farklıdır, vekillerimin yeri çok farklıdır. 12 yıldan beri alandayız. Bir aile olduk. Nizip, Gaziantep için ülke için ne yapabiliriz diye gece yarılarına kadar parlamento da çalıştık. Yaklaşık 4 aydır belediye başkanıyım ve huzurlarınızdayım. Tabi ilk 2 ay çok yoğun bir misafirlerimiz ve ziyaretçimiz oldu. Bizi hep sevenler geliyor.  Halkımızın belediyesi olacağız, iddiamızdan dolayı gündüz mesaiyi bu şekilde geçirirken geceleri arkadaşlarımızla çalıştık.

NİZİP’İN SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ

Belediyecilikte 3 temel şey çok önemlidir. 1. Parayı yöneteceksin. Kaynak çok önemli duan ile beraber kaynağında olacak. Büyükşehir yasasında bir sıkıntı var. Ama çok büyütülecek bir sıkıntı değil. Bugün Ordu, Fatsa gibi aynı grupta yani 100 binle 150 bin nüfusunu sağlamış ilçelerde kaynak aktarımında bir sıkıntı var. Yani hiç özel bir sıkıntı değil. Şahinbey ve Şehitkamil kendi yağında kavrulurken Karkamış ve Yavuzeli bu büyükşehir yasasında İslahiye daha fazla kaynak aldı. Ama Nizip kategorisin de olan ilçelerde bir sıkıntı var. Şimdi sıkıntıyı çözeceğiz. Ben aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi oldum. Nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Büyükşehirlerin içerisinde merkez yatırımında 30. sıradayız. Ama biz mazeret üretme ve burada paramız pulumuz yok deme makamı değiliz. Biz Allah’ın izni ile güçlü bir ekibiz ve bunu çözeceğiz. Biz kendi içimizde öz kaynak üretiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Başkan Şahin,  toplantıda STK, muhtarlar ve vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözümü noktasında yardımcılarına talimatlar verdi.

Başkan Şahin’e AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer  ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları de eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin Nizip’te çalıştaya katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin