ŞAHİN – SERGEN BULUŞMASI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN - SERGEN BULUŞMASIAK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin : “Gaziantepspor Şehirdeki herkesin ortak paydasıdır”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Gaziantepspor’un Celal Doğan Tesislerinde teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Sergeni, Gaziantepspor’un başında teknik adam olarak görmekten mutlu olduğunu dile getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, bu yeni dönemde art arda alınacak başarılı neticelerin takımın özgüvenini ve motivasyonunu arttıracağını ifade etti.

Futbolun, atmosferi çok çabuk değiştiren bir oyun olduğunu dile getiren Şahin sözlerine şöyle devam etti: “Gaziantepspor işçinin, esnafın, memurun, işadamının, kısaca bu şehirde yaşayan herkesin takımıdır, bu anlamda takımımız tüm Gazianteplilerin ortak paydasıdır. Futbolda işler her zaman yolunda gitmeyebilir, takım içinde ve dışında tartışmalar, kırgınlıklar sorunlar olabilir, önemli olan bu sorunları birlik beraberlik içerinde dayanışma ruhu gösterip çözebilmektir.

ŞAHİN - SERGEN BULUŞMASI

Futbolu futbol yapan, ona bir anlam katan en önemli unsurun hiç şüphesiz ki taraftar olduğunu belirten Şahin, taraftarlar sayesinde ekonomik anlamda gelişip yatırımlar yapan kulüplerin, basit bir futbol kulübünden dev endüstriyel kuruluşlara dönüşebildiklerini ifade etti.

Bugün dünyada ve ülkemizdeki büyük takımların, taraftarlarının verdiği destek sayesinde büyüdüğünü ve halka açılarak dev şirketlere dönüştüğünü dile getiren Şahin şunları kaydetti: “ büyüyen kulüplerin gelişen ekonomileri saha içi başarısını da beraberinde getirmiş ve takımları her sene şampiyonluğa oynatır hale getirmiştir. Ancak taraftar desteği göremeyen kulüpler ise ekonomik sıkıntılar çekip; oyuncu paralarını ödeyememe, stadyum ve tesis giderlerini karşılayamama gibi sorunlarla boğuşup durmaktadır.”

7’den 70’e, genç- yaşlı, bay-bayan demeden Gaziantepli olmanın bir gereği olarak herkesi Gaziantepspor’u maddi ve manevi anlamda desteklemeye davet eden Şahin, takımla ilgili başarı ve başarısızlıkta herkesin ortak bir sorumluluğunun olduğunu ifade etti.

Yeni teknik direktör Sergen Yalçın hem hayırlı olsun demek hem de başarılar dilemek için tesislere geldiğini dile getiren Şahin, Elâzığspor galibiyetiyle Gaziantepspor’un istikrarlı bir yükselişe geçtiğine inandığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN – SERGEN BULUŞMASI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin