ŞAHİN, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORAK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin : “Gaziantep tüm üniversiteleri ile Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en önemli eğitim destinasyonlarından biri olacaktır.”

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin ve Mehmet Sarı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin,   araştırma-geliştirme, yenilikçilik, girişimcilik, insana yatırım gibi unsurlara öncelik verdiğini belirten rektör Yılmaz, Hasan Kalyoncu Üniversitesinin kurulduğu günden beri; özgür düşünce ortamında bilgi üretmeyi ve öğrencilerinin vizyonunu genişletip yenilikçi ve girişimci ruhlarını ortaya çıkarmayı temel hedef edindiği belirtti.

Gaziantep’te açılan özel üniversitelerin şehre değer kattığını dile getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, bilgi toplumuna geçiş sürecinin en önemli unsurlarından birinin üniversiteler olduğu söyledi. Hasan kalyoncu Üniversitesinin ilimizin her alanda gelişmesine katkı sağlayacak bir üniversite olduğu belirten Sarı, rektör Tamer Yılmaz’ın Gaziantep’te başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inandığını söyledi. Gaziantep’e gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından gelen öğrenci sayısının her yıl arttığını belirten Sarı, Gaziantep Milletvekilleri olarak öğrencilerimizin ilimizde konaklama sorunu yaşamaması için gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesini büyük hedefleri olan, geniş ve derin bir vizyona sahip; topluma karşı sorumluklarının farkında olan bir üniversite olarak gördüğünü belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“Ülkemizin en iyi üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversiteden gelen rektörümüz Tamer Bey’e Gaziantep’te yapacağı tüm çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bizler Gaziantep Milletvekilleri olarak sayın rektörümüzün ve üniversitemizin şehrimize sağlayacakları her türlü hizmette yanında yer almaya devam edeceğiz. Gaziantep bu şehirde yaşayan herkes için bir ortak paydadır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi, kentimizin kültür, turizm, sağlık ve eğitim vizyonuna değer katacaktır. Gaziantep tüm üniversiteleri ile Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en önemli eğitim destinasyonlarından biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bugün Hasan Kalyoncu Üniversitesinin 28 farklı ülkeden 110 uluslararası öğrenciye sahip olması, ve bunun 42’sinin Iraklı öğrencilerden oluşması bu hedefe doğru adımlarla gittiğimizin göstergesidir. Sayın başbakanımızın önderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşmamızda üniversiteler kritik öneme sahip. Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirerek, daha çok bilimsel çalışma yaparak Türkiye’yi her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden biri arasında görmek istiyoruz.  AK Parti ve Hükümeti olarak bilimsel çalışmalara gerekli her türlü desteği veriyoruz. Akademik çalışmalarda ülkemizi ileri düzeye ulaştırmadan diğer alanlarda arzu ettiğimiz başarılı çalışmaları yakalayamayacağımızı biliyoruz. Bunun için eğitimin her kademesindeki sorunların çözümüne önem veriyoruz.”

Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak Gaziantep’e hizmet noktasında sorunluluklarının farkında olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Milletvekilleri Ali Şahin ve Mehmet Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin