SAİP KONUKOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAİP KONUKOĞLU HAYATINI KAYBETTİGaziantepspor Kulübü eski Başkanı ve Seç Otobüsleri sahibi İşadamı Saip Konukoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Spor camiasının abisi olarak bilinen ve Gaziantep’in değerlerinden iş adamı Saip Konukoğlu dün geçirdiği kalp krizi sonucu Sani Konukoğlu Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınmıştı. Dayan Saip baba diyerek dua eden sevenleri bugün acı haberle derinden sarsıldı. Hayat mücadelesi verdiği hastanede öğle saatlerinde hayatını kaybeden Saip Konukoğlu’nun yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.

İşadamı Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun amcası Saip Konukoğlu bugün Gazianteplileri yasa boğdu.

SAİP KONUKOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

DAHA İKİ GÜN ÖNCE İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞMİŞTİ

İsminin Karacaahmet Mahallesine verildiğini duyan Saip baba çok sevinmiş ve kendisi için büyük sürpriz olduğunu dile getirmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, doğru bir karara imza attı ve Gaziantep’in saygın ismi olan aynı zamanda Gaziantepspor eski spor başkanlarından Saip Konukoğlu’na vefa örneği gösterildi. Meclis, Karacaahmet Malallesi 38025 nolu cadde ismini değiştirerek şehrin önde gelen yönetici ve iş adamlarından, Gaziantepspor eski başkanlarından Saip Konukoğlu adının verilmesine ve söz konusu caddenin Saip Konukoğlu Bulvarı olarak isimlendirilmesine oy birliği ile karar verdi. Bu kararın kendisi için sürpriz olduğunu belirten Konukoğlu, “Başkan beni çay içmeye çağırdı. Konuyu duyunca benim için sürpriz oldu” dedi.

Narkoz Haber Gazetesi olarak SAİP Baba’ya Allah’tan rahmet acılı ailesine sabır diliyoruz. Mekanın cennet olsun Saip baba..

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAİP KONUKOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin