Şampiyon Kupası Büyükşehir’in

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, lig öncesi İskenderun’da katıldığı özel turnuvada tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldu.

İskenderun’da, “Genç Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” adı altında gerçekleştirilen organizasyona, Süper Lig’den İstanbul Pendik Belediyesi, 1. Ligden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfa Belediyespor, İskenderun ve Engelsiz Gaziantepspor takımları katıldı.

Turnuvanın ilk maçını ev sahibi Eskenderun ile oynayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmayı 105-64 kazandı. İkinci maçında Pendik ile oynayan Büyükşehir, bu karşılaşmadan da 74 – 62 galip ayrıldı. Turnuvanın üçüncü maçında Engelsiz Gaziantepspor sahaya çıkmayınca hükmen 20-0 galip sayılan Büyükşehir Belediyespor, son maçını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile oynadı. Bu karşılaşmayı da 82-75 kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor turnuvada şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü.

Lig öncesi gerçekleşen turnuvanın oldukça faydalı olduğuna dikkati çeken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Öncelikle bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir turnuva oldu. Lig öncesi çok ciddi hazırlık maçlar oynadık. Takımda eksiklerimizi görme imkanımız oldu. Özel turnuvada alınan sonuçlar her kadar önemli olmasa da, turnuvanın şampiyonu olmak, kupayı almak oldukça güzel. Sezonun ilk kupasını Onursal başkanımız Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak’a armağan ediyoruz. Menejerimiz Ramazan Taşkın başta omak üzere, refekatçımız Ahmet Yıldız, sporcularımız ile biz teknik ekip olarak uyumlu bir takımız. Bu uyumu sahaya yansıttığımız takdirde başarı kendiliğinden geliyor. Turnuva sonunda şampiyonluk kupasını kaldıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şampiyon Kupası Büyükşehir’in

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin