SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YERLİ ÜRETİME DESTEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YERLİ ÜRETİME DESTEKSanko İş ve Tarım Makinaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (SASKİ) 7 adet MST 6 serisi kazıcı yükleyici teslim etti.

Samsun’da düzenlenen törende konuşan SASKİ Makine İkmal – Su Arıtma Daire Başkanı Taner Meral, Büyükşehir Yasası ile birlikte faaliyet alanlarının genişlediğini ve 15 ilçenin de hizmetinden sorumlu olduklarını söyledi.

Yeni yasa ile birlikte hizmet alanlarının genişlediğini anımsatan Meral, “Biz de iş makinası alımında yerli üretimi desteklemek anlayışımız doğrultusunda Sanko firmasından 7 adet kazıcı yükleyici aldık” dedi.

Kazıcı yükleyicilerin bir bölümünü ilçelere dağıtacaklarını belirten Meral, böylece işlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yürüteceklerini, daha sonra alacakları iş makinalarının tamamını ilçelere göndereceklerine vurgu yaptı.

HİZMET KALİTESİ DAHA DA ARTACAK

Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın yerli üretim olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarına dikkati çeken Meral, şöyle devam etti:

“MST marka kazıcı yükleyicilerinin yerli üretim olmasından dolayı, bu alımdan çok memnun olduk. Firma üç gün içinde iş makinalarını teslim etti. Belediyemiz tarihinde DMO kanalıyla böyle hızlı bir teslimat görmemiştik. Firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bu makineler su ve kanal hizmetlerinde, boru döşemelerde ve kış ayında kar küreme işlemlerinde çok amaçlı olarak kullanılacak. MST kazıcı yükleyicilerle hizmet kalitemiz daha da  artacak.”

GURUR VERİCİ

Sanko İş ve Tarım Makineleri Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Arab ise üretimi Gaziantep’te yaptıklarına işaret ederek, “Yerli üretime destek veren Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Yerli üretime destek; istihdama katkı, cari açığın düşmesine destek, yan sanayinin gelişimine destek demektir” diye konuştu.

Samsun gibi her geçen gün gelişen bir ilin büyümesine katkı sunmanın kendilerini gururlandırdığını vurgulayan Arab, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan her teslimat firmamız için yeni bir başlangıçtır. Hiçbir zaman müşteri odaklılıktan uzaklaşmayacağız. İş makinalarımızın uzun yıllar verimli ve düşük maliyette çalışarak kullanıcıya hizmet vereceğinden eminiz. Gönülleri kazanıp başarılı olmak  için müşteri gibi düşünerek üretim programlıyoruz.”

DAİRE BAŞKANI TEST ETTİ

Konuşmaların ardından Harun Arab, Makine İkmal – Su arıtma Daire Başkanı Taner Meral’e iş makinelerinin anahtarlarını teslim etti. Meral, iş makinesinin direksiyonuna geçerek, bir süre kullandı.

Törene, SASKİ ekibinin yanı sıra, Sanko İş ve Tarım Makinaları Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Satış Müdürü Hürkan Tuncay ve Satış Sorumlusu Bilgehan Kayış da katıldı.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor.

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YERLİ ÜRETİME DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin