“SANALDAN GERÇEĞE GÜVENLE BAĞLAN ” PROJESİ DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Şehitkâmil Belediye Başkanlığı ortaklığında 2015 yılı Haziran ayında uygulanmasına başlanılan ” Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan” projesi devam ediyor.

“Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan” projesi kapsamında 2 grup olmak üzere toplam 45 öğrenciye Dülük Tabiat Parkında bulunan Yaşayarak Öğrenme Merkezinde Gençlik Kampı düzenlendi.

Proje kapsamında, İnternet Güvenliği konusunda çocuklarda ve ebeveynlerde bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmak, tanımadıkları kişilerle arkadaşlık kurması, interneti aşırı kullanmalarının sebep olduğu internet bağımlılığı, fiziki sağlık sorunları, öfke, şiddet, yalnızlık gibi psikolojik sorunlar, müstehcen içerikli görüntüler gibi zararlı içeriklerden ve bilişim suçlarından korunarak güvenli, verimli internet kullanımı bilincinin kazandırılması, şiddet içerikli video oyunlarından uzak tutmak amacıyla başlatılan proje yoğun ilgi görüyor.

Kampa katılan öğrencilere TDP Şube Müdürlüğü personeli eşlik etti. TDP Şube görevlileri, Yaşayarak öğrenme kampının çocukların fiziksel ve sosyolojik büyümelerine büyük katkısı olduğunu ve polis-halk ilişkilerinin olumlu yönde ilerlediğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SANALDAN GERÇEĞE GÜVENLE BAĞLAN ” PROJESİ DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin