Sanayi Esnafspor ve esnaflar iftar yemeğinde buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kusget-esnafSanayi Esnafspor Kulübü tarafından iftar yemeği düzenlendi. Sanayi Esnafspor Kulübü yöneticileri, sporcular ve esnaflar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Uğurlu Termal’de düzenlenen yemeğe Esnaf ve Sanatkârları Odaları Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, Türkiye Ayakkabıcılar ve Sayacılar Federasyon Başkanı İbrahim Buğur,  Eski Başkan Mehmet Dalgacı, Hakemler Derneği Başkanı Tevfik Özkoç,  Futbol İl Temsilcisi yardımcısı Güngör Sönmez, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü, Tüm Spor Adamları Federasyon Başkanı Vakıf Demir,  Tüm Amatör Sporcular Dernek Başkanı Vahdet Balsu, Sanayi Esnafspor kulübü yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldılar.

Yemekte konuşma yapan Sanayi Esnafspor Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir, tüm sezon boyunca mücadele eden sporculara teşekkür ederek  geleneksel hale gelen iftar yemeğine katılan herkese mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Özdemir, “ Sezon boyunca zaman zaman gerginliklerin yaşandığı ve zaman zaman da sevinçlerin yaşandığı günlerimiz oldu. Yaşanan gerginliklerde bilerek veya bilmeyerek kalbinizi kırdıysam haklarınızı helal edin. Biz bir aileyiz ve bu büyük ailenin içerisinde olmaktan onur duyuyorum. Burada bulunan spora gönül vermiş tüm dostlarımı sevgiyle kucaklıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ise yaptığı konuşmada, “ Spor faydalı insan olabilmenin unsurlarının başında gelmektedir. Bizde Sanayi Sitesi yönetimi olarak sporu desteklemek için sizlere elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Spor gençlerimizi her türlü kötülükten uzak tutar ve sokaklarda ki gençlerimizin umut kapısıdır. Eğer hayırlı evlatlar ve hayırlı sporcular yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize. Spora katkısı olan oda başkanlarımıza, esnaflarımıza ve herkese çok teşekkür ediyor nice iftar yemeklerinde buluşmayı umut ediyorum” dedi.

Esnaf ve Sanatkârları Odaları Başkanı Ömer Küsbeoğlu’da spora gönül vermiş herkesi selamlayarak, çocukluktan beri sporun içinde olduklarını ve esnaflıkla uğraştıklarını belirtti. Bundan dolayı gerçek maratoncuların esnaflar olduğuna değinen Küsbeoğlu, tüm Müslüman âleminin mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektiren sporcular yeni sezona şimdiden hazırlandıklarını söyledi.

sanayi-esnaf

esnafspor-sanayi

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sanayi Esnafspor ve esnaflar iftar yemeğinde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin