SANKO’NUN BAŞARISI HARVARD’A ÖRNEK OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO’NUN BAŞARISI HARVARD’A ÖRNEK OLDUFaaliyet gösterdiği sektörlerde yaptığı yatırımlar ve hızlı büyümesiyle Türkiye’nin en büyük grupları arasında yer alan Sanko Holding, başarısıyla, Harvard Business School  (HBS) profesörlerinin  ‘’vaka çalışmasına’’ örnek oldu.

Dünyanın farklı sektörlerde faaliyet gösteren lider firmalarıyla görüşme yapan ve bu kapsamda Türkiye’ye gelen HBS öğretim üyesi 9 profesör, İstanbul ve Ankara programları öncesinde Gaziantep’te ziyaretlerde bulundular.

Benzer seyahatleri daha önce sadece üç ülkeye yapan ve dünyadaki dördüncü lokasyon olarak Türkiye’yi seçen Harvardlı profesörler, Gaziantep’te ise Sanko Holding yöneticileriyle bir araya geldiler.

Türkiye’de görüştükleri şirketlerin başarılarını HBS’ deki öğrenciler için ‘’case study (vaka çalışması)’’ haline getirecek olan profesörler, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldılar.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Başkanvekili Adil Sani  Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan, Cengiz ve Turgut Konukoğlu ile Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav’ın da yer aldığı toplantıda yabancı konuklara, Sanko Holding hakkında bilgi verildi.

Toplantıda, kuruluşu 1904 yılına dayanan Sanko Grubu’nun önemli yatırımlarının bulunduğu enerji, tekstil, ambalaj, iş ve tarım sektörlerinin yanı sıra bir aile şirketi olarak başarılı kurumsal yapısı, kurumsallaşma yolunda izlenen yollar ve Aile Anayasası,  başarı ile yürüttüğü inovasyon çalışmalarına ilişkin görüşmeler yapıldı.

HBS profesörleri, toplantıda yarım asırlık iş hayatında her zaman girişimci ve katılımcı anlayış sergileyen,  toplumun gelişimi için yaptığı sosyal hizmetlerden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığınca ‘’Üstün Hizmet Ödülü’’ sahibi de bulunan Abdulkadir Konukoğlu’nun başarı hikayesini de dinlediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO’NUN BAŞARISI HARVARD’A ÖRNEK OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin