SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTUSanko Holding çalışanları, bir asrı aşan Konukoğlu Ailesi geleneği kapsamında iftar yemeklerinde bir araya geliyor.

Gaziantep Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani Konukoğlu ve Hakan Konukoğlu ile birlikte masaları tek tek dolaşarak, yemeğe aileleri ile katılan çalışanlarına hoş geldiniz dileklerini iletti.

Konukoğlu Ailesi’nin 1904 yılından beri çalışanları ile iftar yemeklerinde bir arada olmaya özel önem verdiğini vurgulayan Abdulkadir Konukoğlu, dedelerinden babalarından böyle gördüklerini, kendi çocuklarının da bu uygulamayı gelecek nesillere taşıyacağına inandığını kaydetti.

Çalışanlarına ‘’Sanko Ailesi’’ olarak seslenen Konukoğlu, ‘’Sanko Ailesi hepiniz hoş geldiniz. Yıllardır verdiğimiz iftar yemeklerini bundan sonra çocuklarınızla hep beraber kutlayalım dedik. Bundan sonra da inşallah ailelerinizle birlikte kutlayacağız’’ diye konuştu.

SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTUHELALLİK DİLEDİ

Sanko Holding’i kardeşleriyle birlikte her geçen gün biraz daha büyüttüklerini ve kendisinin bu yıl emekliye ayrılacağını bildiren Konukoğlu,  çalışanlarından helallik dileyerek, şunları söyledi:

‘’50 yılı dolduruyorum, inşallah yine aranızda olacağım. Bayrağı kardeşim Zeki Konukoğlu’na devredeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, ben de helal ediyorum.  Bugünlere sizlerle geldik. Bir elin nesi, iki elin sesi var… Biz 14 bin kişi hep el eleyiz, birlikteyiz.’’

Çalışanlarının burs verdiği çocuklarını gelecekte grup içinde birer mühendis, birer teknisyen ve usta olarak olarak da görmek istediğini dile getiren Konukoğlu, ‘’Hep birlikte paylaşarak, baba-evlat gibi çalışarak, Sanko Holding’i daha yukarıya çıkartacağımıza inanıyorum. Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutlarım, canı gönülden sevgi saygılarım sunarım’’ dedi.

Yıllardır birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına aileleriyle birlikte iftar yemeğine katıldıkları için teşekkürlerini sunan Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu da Gaziantep’i el birliğiyle daha ileriye götüreceklerini ifade etti.

Çalışanların Ramazanlarını kutlayan Konukoğlu, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diledi.

Çekilişle altın ve kıyafet armağan edilen iftar yemeği kapsamında, Sanko’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışan personele teşekkür plaketi verildi. Toplu hatıra fotoğrafı da çektiren çalışanlar, davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendiler.

Sanko iftar yemekleri, Ramazan ayı boyunca Sanko’nun yatırımlarının bulunduğu tüm illerde, Holding yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek.

Yemeğe, TEKSİF Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay, Sanko Holding Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı, Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız Finans Direktörü Mustafa Günbulut, Süper Film Ambalaj Genel Müdürü Gültekin Savaşkan ve Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu da katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin