SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ZEKA OYUNLARI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ZEKA OYUNLARI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ9’uncu.Antalya Koleji Ulusal Zeka Oyunları’nda, aralarında Özel Sanko Koleji öğrencisi Abdullah Kahraman’ın da bulunduğu grup Türkiye Birincisi oldu.

Türkiye Zeka Vakfı ve Antalya Koleji’nin düzenlediği yarışmaya Türkiye genelinden 35 okuldan 200 öğrenci katıldı. Farklı okullardan gelen öğrencilerden dörtlü gruplar oluşturularak yapılan yarışmada soruları hızlı yanıtlayıp oyun talimatlarını eksiksiz yerine getiren grup birinci oldu.

Birinci olan ve aralarında Özel Sanko Koleji öğrencisi Abdullah Kahraman’ın da bulunduğu grup üyelerine madalya ve plaketlerini, Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı verdi. Özel Sanko Koleji Müdürü Savaş Bektaşoğlu, hızlı ve doğru düşünebilmenin sınandığı bu yarışmada aldığı puanlarla birinciler arasına giren Abdullah Kahraman ve emeği geçen öğretmenleri kutladığını söyledi.

Bektaşoğlu, düşünmenin ve sorgulamanın hakim olduğu eğitim anlayışıyla yetiştirdikleri öğrencilerin bilgiyi aktif kullanıma dönüştürebildiklerini görmekten mutlu olduklarını kaydetti.

SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ZEKA OYUNLARI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİ ZEKA OYUNLARI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin