SANKO MAKİNA’dan büyük organizasyon!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO MAKİNA’dan büyük organizasyon!Sanko Makina’nın Türkiye temsilcisi olduğu Güney Kore’nin dünyaca ünlü İş makinaları markalarından Doosan bünyesindeki Doosan CE firmasının MEA (Ortadoğu ve Afrika) temsilcileri İstanbul’da toplandı.

Kıtaların buluştuğu İstanbul’da düzenlenen toplantıda Afrika ve Ortadoğu ülkelerinin Doosan bayileri bir araya geldi, bölgesel satış ve pazar payı analizleri yapıldı. Toplantıda, önümüzdeki üç yılda Doosan markasının Ortadoğu ve Afrika pazarındaki geleceği, pazar payını ve satış adetlerini artırmaya yönelik stratejiler ve ülkeler bazında iş makinaları pazarının sorunları tartışıldı.

Toplantının gala yemeğinde 2013 yılının en başarılı ülkeleri ödüllerini Doosan CE yönetiminden aldı.  Doosan CE firmasının Türkiye temsilcisi olan Sanko Makina’ya yılın en başarılı bayii ödülünü, Sanko Makina’nın Ankara’daki yeni bölge müdürlüğü tesisinin Şubat ayında gerçekleştirilen temel atma törenine de katılan Doosan CE Uluslararası Satış Direktörü Chris Jeong takdim etti.

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, ödülü alırken yaptığı konuşmada, Sanko Makina’nın böylesine önemli, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.

Hamut, “Ayrıca, Doosan CE nezdinde başarılı bir yıl geçirmiş olmanın ve bunun ödüllendirilmesinin çifte mutluluğunu yaşıyoruz. Doosan CE yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Doosan CE bayi toplantısı, tarihi yarımada ve boğaz turunun ardından sonra erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO MAKİNA’dan büyük organizasyon!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin