SANKO MAKİNA, MERMER ÜRETİCİLERİNİ AĞIRLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO MAKİNA, MERMER ÜRETİCİLERİNİ AĞIRLADISanko Makina, Maden-Mermer Üretici ve Sanayici İşadamları Derneği (MADSİAD) üyelerini ağırladı.

Bursa’da Dernek üyeleri ile kahvaltılı bir organizasyonla bir araya gelinen toplantıya, Sanko Makina adına İş Makinaları Satış Direktörü Cem Ergun ve İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Selçuk Kazan, MADSİAD Başkanı ve aynı zamanda Sanko Makina müşterisi olan Erol Efendioğlu ile Doosan Infracore firmasından dört yetkili de katıldı.

Doosan markasının Türkiye temsilcisi olan olan Sanko Makina’nın yetkilileri, mermer sektörüne yönelik tanıtımlarda bulundular.

Sektöre yönelik çözümler hakkında bilgi verilen toplantıda,  yüksek tonajlı ekskavatörlerin teknik özelliklerinin yanı sıra Doosan markasının mermer ve maden sektörüne dünyada sunduğu çözümler ve rakiplerle kıyaslamaların da yapıldığı sunumlarda dernek üyelerine tatmin edici bilgiler verildi.

SANKO MAKİNA, MERMER ÜRETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Sanko Makina yetkili servisi Yaşar İş Makinaları firmasının sahibi Yaşar Gökbulut da mermerci işadamlarının, yedek parça ve servis ağıyla ilgili sorularını yanıtladığı toplantı, MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Sanko Makina, sektörel toplantılarına yıl boyunca devam edecek.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Doosan marka ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici; dizel, LPG ve akülü forkliftler, mini yükleyicilerin Türkiye distribütörüdür.

Türkiye geneline yayılan servis ağı ve 2. el değerleme hizmetleri ile satış sonrasında da müşterisinin yanında olan Sanko Makina, Türkiye’nin lider iş makinası tedarikçisi olmaya devam etmektedir.

Sanko, 2003 yılında kazıcı-yükleyici imalatına başlamıştır. 2006 yılında Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 500.000 m2 arazi üzerinde 40.000 m2  kapalı alanda kurduğu yıllık 5.000 adet kapasiteli fabrikasında kazıcı-yükleyici ve 7 metreden 21 metreye kadar teleskobik yükleyici imalatını gerçekleştirmektedir.

Piyasa talepleri doğrultusunda yapılan Ar-Ge çalışmalarıyla mevcut modellerin geliştirilmesi ve yeni model oluşturma konusunda çalışmalar sürdürülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO MAKİNA, MERMER ÜRETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin