SANKO Üniversitesi yeni akademik kadrosu göreve başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni akademik kadrosu göreve başladı. 2017-2018 akademik yılında kadroya katılan akademisyenler rozet taktı, öğrencilerle bir araya geldi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, tıp fakültesinde bu akademik dönemde göreve başlayan akademisyenlerin kısa özgeçmişleri okunarak, üniversite rozetleri takıldı.

SANKO Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı, törende yaptığı konuşmada, “Üniversite olarak kurulduğumuz günden bu yana hep daha iyiye ulaşma hedefiyle hareket ediyoruz. Güçlü akademik kadromuza, bu yıl yine alanında başarılı yeni isimlerin katılmış olmasından gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Prof. Dr. Dağlı, öğrencilere hitaben “Sizler için en iyiyi yapmayı hedefledik ve bu hedef doğrultusunda da yol alıyoruz. Sizlerin de bu yönetim anlayışı ve akademik kadroyla elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.

Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Salih Murat Akkın ise “Başlangıçtan bu yana hızlanan bir ivmeyle artan öğretim kadromuzun yanı sıra, bu akademik yılda katılan hocalarımız bizlere güç verdiler. Birlikte nice başarılar kazanmayı diliyoruz” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinde göreve başlayan Prof. Dr. Kemal Bakır, Prof. Dr. Göktürk Maralcan, Doç. Dr. Meral Uyar, Doç. Dr. Gökhan Gökaslan, Doç. Dr. Erkan Kaya, Yrd. Doç. Dr. Pınar Günel Karadeniz ve Yrd. Doç. Dr. Hadiye Demirbakan’a SANKO Üniversitesi rozetleri takıldı.

Törene Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Metin Bayram ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu da katıldı.

Bu arada, SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde göreve başlayan Öğretim Görevlileri Nezihe Otay Lüle, Hatice Adıgüzel, Emine Baş ve Meryem Kılıç’a da üniversite rozetleri takıldı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik ile Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO Üniversitesi yeni akademik kadrosu göreve başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin