SANKOLU KIZLAR YÜZME FİNALLERİNE KATILACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKOLU KIZLAR YÜZME FİNALLERİNE KATILACAK

SANKOLU KÜÇÜK KIZLAR YÜZMEDE TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Okullar Arası Bölge Şampiyonluğu Yüzme Müsabakalarında’’, Özel Sanko Ortaokulu Küçük Kızlar Yüzme takımı, bölge üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

SANKOLU KIZLAR YÜZME FİNALLERİNE KATILACAK

Öğrenciler Dila Bingül, Deniz Ay, Ada Üstünsoy, Pelin Hamamcı, Ceren Ülger’in yer aldığı takım, Türkiye genelinde yapılan bölge elemelerinde ilk 12 takım arasına girmeyi başardı. Ayrıca 50 metre serbestte ferdi olarak yarışan Deniz Ay, bölge üçüncüsü oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda İstanbul, Adana, Ankara, Malatya, Mersin ve Gaziantep’ten gelen dokuz takım arasında geçen zorlu mücadele sonunda ilk üç derecede yer alan takımlar, Gaziantep’te yapılacak Türkiye Finallerinde yarışacak.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu,  başta öğrencileri olmak üzere disiplinli ve programlı çalışan öğrencilerinin bu başarısında emeği geçen öğretmenlerini ve destekleriyle hep yanlarında olan velilerini kutladı.

Akademik başarının bütünsel ve çok yönlü gösterilen bir çaba sonucu oluşabileceğini belirten Köylüoğlu, Özel Sanko Okulları’nın izlediği akademik politikaların ve fiziki donanımların, öğrencilerin potansiyellerini açığa çıkararak desteklemenin yanında çağın gereklerine göre çok yönlü yetişmelerini de sağladığını vurguladı.

Köylüoğlu, bu başarıda Türkiye’nin ilk 12 okulu arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını ve Türkiye finallerinde de sevindirici sonuçlar olabileceklerine inandıklarını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKOLU KIZLAR YÜZME FİNALLERİNE KATILACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin