“SARIGÜL CHP’YE DEĞİL CHP SARIGÜL’E KATILMIŞTIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"SARIGÜL CHP’YE DEĞİL CHP SARIGÜL’E KATILMIŞTIR"AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Sarıgül CHP’ye meydan okudu ve Sarıgül CHP’ye değil CHP Sarıgül’e katıldı” dedi.

Beyaz TV Bülent Çöltekin’in sunduğu “ 1’e Bir” programında CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

CHP Genel başkanının başarısız olduğunu söyleyen Tayyar, Mustafa Sarıgül ve Gürsel Tekin’in yerel seçimlerde seçilemeyeceklerini bildiği halde oy oranını yükselterek seçimden sonra yapılacak olan genel kurulda Kılıçdaroğlu’nun rakibi olacaklarını düşünüyorum diyerek yerel seçimler öncesinde CHP’nin İstanbul belediye başkanlık seçiminin Genel Başkanlık çekişmesi olduğu belirtti. Beyhan Şimşek Tayyar’ın bu sözlerine henüz kimin nereye aday olacağı belli değil diyerek cevap verdi.

Beyhan “İkisi de arkadaşım. Birisi partiye katıldı diğeri adaylığını açıkladı. CHP Sarıgül’le bir parti buluşması oldu. Sarıgül CHP’ye üye olmasının hiçbir sakıncası yok. Bir dönem bir dosya ile bu arkadaş gönderilmiş. Şimdi ya o gün doğru ya bu gün yanlış. Sarıgül’de diyor ki “ben yargıdan bir ceza almadım. Hakkımda açılan bir dava yok”  Ancak partilerinde kendi tüzükleri vardır. Partiler tüzükler üzerinden yürür. Bu bir şanssızlıktır. Bu şanssızlığı ileriye doğru yönetebilme durumunu daha iyi taşıyabilirlerdi. Sarıgül’ü kırmak istemem, Gürsel’i de kırmak istemem. Onların genel başkanlık hayallerine de saygı duyarım. Ama hayaller ve gerçekler arasında ki mesafe uzaktır” ifadesi kullandı.

“MUHALEFET ETKİSİZ AMA İKTİDAR SADECE KIRMIZI PLAKA”

Tayyar, “Muhalefetin her geçen gün giderek etkisizleşmesi hoşumuza gitmiyor. Yani AK Parti olarak bundan büyük memnuniyet duyuyoruz ama ülke ve demokrasimiz adına büyük bir üzüntü duyuyoruz. İnşallah CHP kendine bir çeki düzen verir toparlanır, umut haline gelir ve siyasetteki tatlı rekabet devam eder” demesi üzerine Beyhan Şimşek “Şamil beye katıldığım bir nokta var “Muhalefet etkisiz ama iktidar sadece kırmızı plaka” diye cevap verdi.

Beyhan “ Ekran başında izleyenler de ellerini vicdanlarına koysun. 11 yıldır yeni zenginler yaratmaktan başka ülkenin birikimlerinin satışından başka hiç bir şey olmamıştır. Sigara yasağı, hızlı tren bitince alkışlayacağım. Marmaray iyi bir yatırımdır ama 1 Trilyon 600 milyar 11 yılda bütçe yaptılar şuanda bütçeyi görüşüyorlar. Yapılanlar da Satılanlar da ortada şuan dış politikada gelinen nokta ortada! Öcalan’ın Kandilin direktifleri ile bir sosyal barış sağlanmaya çalışılıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SARIGÜL CHP’YE DEĞİL CHP SARIGÜL’E KATILMIŞTIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin