SATRANÇ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SATRANÇ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitkâmil Belediyesi, tarafından düzenlenen 7. Geleneksel “Satranç Turnuvasında” dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Gaziantep Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci, dereceye giren sporcular ve veliler katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan “Cumhuriyet ile ilgili yapılan bu organizasyonun temelinde değerli öğrencilerimize, velilerimize, Şehitkamil Belediyesine bir spor yöneticisi olarak şükranlarımı sunuyorum. Ümit ediyorum yarışmaya katılan 600 sporcu vardı, inşallah bu önümüzdeki yıllarda 2 bin veya 3 bin kişiye ulaşır” dedi.

7. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASINDA BİRÇOK EVLADIMIZ GÜZEL BAŞARILAR GÖSTERDİ

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ise, “Şehitkamil Belediyesi olarak sporun tabana yayılması, amatör sporun desteklenmesi yönünde çok büyük bir gayretimiz var. Şuan Şehitkamil bünyesinde 18 bin lisanslı sporcumuz var. Buda bizim için çok gurur verici bir rakam. Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz 7. Geleneksel Satranç Turnuvasında birçok evladımız güzel başarılar gösterdi. Tabi dereceye giremeyen sporcularımıza da emek ve gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum.  Turnuvamızın tekrar hayırlı olmasını diliyorum, dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

SATRANÇ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

SPORCULARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci de, böyle bir organizasyonu düzenleyen Şehitkamil Belediyesine ve yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini iletti. Dereceye giren sporcular ise, yarışmanın zor geçtiğini, dereceye girdikleri için mutlu olduklarını ve bu organizasyonu düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti. Yapılan açılış konuşmalarının ardından 15 kategoride dereceye giren sporculara ödülleri, protokol üyelerinin elinden aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SATRANÇ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin