SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ GVK’DAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ GVK’DAN 2013 SBS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarına çevrildi.

Daha önce kazandığı il birinciliklerinin ardından bu yıl da Türkiye birincisi çıkarmayı başaran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu üstün başarılarını devam ettirerek Gaziantep gündeminde ilk sıraya oturdu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Burak Kaan Başar 700 tam puan alarak SBS Türkiye birincisi olmayı başardı. Günün erken saatlerinden itibaren GKV Özel Okullarına tebrik yağmaya başladı. Babası doktor, annesi hemşire olarak görev yapan Şampiyon öğrenci Burak Kaan Başar’ın elde ettiği başarı sadece kendisi ve ailesi için değil Gaziantep için de önemli bir derece olarak kabul ediliyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili “Okullarımızın kuruluşunun 50.yılında elde ettiğimiz bu başarı bizleri çok mutlu etti. Sonuçlar bir tesadüf değil, her zamanki gibi uzun ve disiplinli çalışmalar yanında yarım asırlık bilgi ve tecrübenin yansımasıdır. Öğrencimizi yürekten kutluyor, başarıya katkı sağlayan ailelerimize, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

DİSİPLİNLİ BİR ÇALIŞMANIN ARDINDAN BAŞARIYI YAKALADI

GKV Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik’te yaptığı değerlendirmede uzun ve yorucu maratonun ardından elde edilen sonuçların önemli olduğunu ve Türkiye birinciliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Öğrencimizi yürekten kutluyorum. Onunla gurur duyuyoruz. Öğretmenlerimize ve ekip arkadaşlarıma sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 2013 SBS’de bireysel başarının yanı sıra kitlesel anlamda da önemli derecelerimiz oldu. Türkiye genelinde ilk binde 5 derece elde ederken Gaziantep genelinde ilk 100’de 19 derece yaparak kentimizin de eğitim çıtasının yükseltilmesine de önemli katkı sağladık” dedi. Türkiye şampiyonu olmayı başaran Burak Kaan Başar sonuçtan memnun olduğunu ve başarısında GKV Özel Okulları ile ailesinin önemli desteğini gördüğünü belirterek “Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Disiplinli ve yoğun geçen bir sürecin ardından Türkiye birincisi olmak beni mutlu etti. Beklediğim bir sonuçtu. Benden desteklerini esirgemeyen başta GKV Mütevelli Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili ve Okul Müdürümüz Sayın Ali Bozgeyik’in şahsında bütün yöneticilerimize, öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ GVK’DAN
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ GVK’DAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin