SEÇİM SONUÇLARI YENİLİĞİ İŞARET EDİYOR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇİM SONUÇLARI YENİLİĞİ İŞARET EDİYOR…Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan ve yoğun katılıma sahne olan Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde 1 numaralı meslek grubunda aday olan Ökkeş Tabur listesi 60 oyla seçimden galip çıktı.


Gaziantep Ticaret Odasında gerçekleştirilen ve yoğun çekişmeye sahne olan seçimlerde üç listenin yarıştığı 1 numaralı Meslek Grubunda Ökkeş Tabur’un listesi seçimi 60 oyla kazandı. Aynı grupta yer alan Şahin Kaçar Batallı Tarım 34 oy alırken, Yusuf Arca Gıda – Çekirdekler Gıda ise 41 oy aldı.  Ökkeş Tabur’un listesinde, Uzman İlaçlama, Mehmet Tabur Tarım Ürünleri, Ali Yılmaz ve Akonur Gıda yer alıyor. 60 oyla 1.meslek grubundan çıkan Ökkeş Tabur; seçimlerde sürpriz sonuçların yer aldığını, sonuçların Gaziantep için hayırlara vesile olmasını diledi. Tabur; “ Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep için önemli ve köklü bir kurum. Mevcut başkan Mehmet Aslan 22 yıldır bu kurumun başkanlığını yürütüyor. Ancak seçim sonuçları bize yeni bir dönemin başlaması gerektiğini söylüyor. Ben seçim sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇİM SONUÇLARI YENİLİĞİ İŞARET EDİYOR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin