SEÇKİN KOLEJİ’DEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇKİN KOLEJİ’DEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ“Bizim İçin Çalışanlar” ünitesi kapsamında, Özel Seçkin İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri, Gaziantep Şahinbey Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencilerinin sınıf ve branş öğretmenleri ile Şahinbey Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu’na yaptıkları ziyarette, MOBESE toplantı salonunda öğrenciler için bir slayt hazırlandı. Slayt ta, polis mesleğini tanıtan gösterilerin yanı sıra çocuklar için eğitici nitelikli, kötü davranışları edinmemeleri gerektiği ile ilgili birçok bölüm yer aldı.

Seçkin Koleji öğrencilerden Yalım Barlas Şahinbey Polis Merkezi Amiri Halil Oylumlu’nun makamına oturarak telsiz görüşmesi yaptı ve isteklerini söyledi.

MOBESE binasını gezerek Kent Görüntüleme Sistemi,Plaka Tanıma Sistemi (PTS),KGYS ( MOBESE ) Merkezi, Görüntü İzleme Birimleri, Kırmızı Işık ve Hız Sınırı İhlal Tespit Sistemi, Pol_Net Mobil (Mobil Sorgulama Sistemi) Uygulamalar ve İletişim Altyapısıyla ilgili bilgi alan öğrenciler, bilgisayar başında şehrin taramasını yaparak, kavşak noktalarını incelendiler.

Öğrencilere küçük hediyeler dağıtılması ile son bulan gezide Seçkin İlköğretim Okulu Öğrenci ve Öğretmenleri bu yararlı ziyaret için tüm Emniyet Teşkilatına teşekkürlerini ilettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİ’DEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin