Seçkin Koleji mezunları yine birarada

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji Mezunları (SEÇKİNDER) okullarında düzenlenen kokteyl ile bir araya geldiler.

2004 yılında kurulan SEÇKİNDER, kuruluşunun 11.yılında, düzenlediği kokteyl ile eski ve yeni dönem mezunlarını bir araya getirdi.

Kokteyle, Özel Seçkin Koleji idarecileri, öğretmenleri ve mezun olan öğrenciler katıldı. Mezunlar, “Mezunlar Derneği” çatısı altında toplanarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini gösterdiler.

Kokteylin açılış konuşmasını yapan Özel Seçkin Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Bahattin Avanaş “Seçkin okullarının değerli mezunları, geçmişte olduğu gibi şu anda da sizlerle beraber olmaktan çok mutluyuz. Aramıza her yıl mezun olan öğrencilerin katılımı ile gün geçtikçe güçlenen derneğimiz, biz Seçkin Okulları öğrencilerinin birbiri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğumuz en güzel ortamdır.”diyerek, gelecek zamanlarda yapılacak etkinlikler ve çalışmalardan bahsetti. Konuşmasında derneğin amacından bahseden Avanaş; ““Mezunlarımızın okul bittikten sonra da okulla olan bağlarını korumaları çok önemli! Öncelikle amacımız mezunlarımızın dış dünyayla olan ilişkilerini güçlendirmek; kendi aralarındaki iletişimini artırmak ve geliştirmek; Seçkin Koleji kültürünün gelişerek devam etmesini sağlamaktır.” dedi.

Ardından kokteyle geçen mezunlar arkadaşları ile sohbet ederek eski günleri andılar. Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi anı defterinin yazılmasının ardından gelecek etkinlikte buluşmak üzere vedalaştılar.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji mezunları yine birarada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin